Politika

Soylu'dan seçimlerle öncesinde çarpıcı açıklama: Böylesini ilk kez görüyorum

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi özel yayınında soruları cevaplıyor.

Soylu'dan seçimlerle öncesinde çarpıcı açıklama: Böylesini ilk kez görüyorum
29-04-2023 12:23
Google News
"Biz 'FETÖ' dediğimizde Kılıçdaroğlu, 'Nerede bu örgüt gidip üye olacağım' demişti. Şimdi aynı cümleyi söyleyebilir mi?""Türkiye, 1919 Sivas'ına dönmüştür. Manda ve himaye kabul edilemez.""Her gelen 'Reis'e sahip çıkın' diyor. Bu tür bir sahiplenmeyi ben siyasal hayatta ilk kez görüyorum.Geçen seferlerin iki katı kadar büyük bir sahiplenme ve ilgi var. Hiç abartı olmadan iki katı kadar. Şu anda 2018'den sahiplenme açısından daha iyi.​"

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi özel yayınında soruları cevaplıyor. Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

BİR GÜNÜNÜZ NASIL GEÇİYOR, NE KADAR UYUYABİLİYORSUNUZ?

6 Şubat depremi sürecini birebir takip ediyoruz. Her sabah ilk işimiz o. Hem rapor alıyoruz hem de eksiklerimiz nerede varsa ona göre süreç yönetimi ortaya koyuyoruz. Ardından Bakanlığımızın acil işleri varsa, arkadaşlarımızla planlıyoruz; gecenin sonunda tekrar onlarla değerlendirme yapıyoruz. Saat bazen 2, bazen 3 oluyor. Bugün 5-6 saat  uyudum ama normal zamanlarda 2-3 saat uyuyabiliyoruz.

"TOGG'UN TESLA'DAN TEK EKSİĞİ FİYATI"

Maslak Oto Sanayii'ne gittim. Gitmişken Togg'a baktıralım dedik. Oranın en iyi ustalarının elinden geçti. Dedikleri şu: Tesla'dan hiçbir eksiği yok, tek eksiği fiyatı.

Biz İHA/SİHA koridorlarına girerek dünyada mukayeseli bir üstünlük elde ettik. Türkiye bu konularda aklın tercihini yapmış ve teknolojiyi öne almıştır.