Dünya

Suikastten sonra ilk kez halkın karşısına çıkmıştı: Dikkat çeken kare!

Eski ABD Başkanı ve ABD seçimleri için Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump, suikast girişiminin ardından ilk kez halkın karşısına çıktı. Trump'ın etrafına Gizli Servis adeta etten duvar ördü.

Suikastten sonra ilk kez halkın karşısına çıkmıştı: Dikkat çeken kare!
16-07-2024 13:38
Google News

Eski ABD Başkanı ve ABD seçimleri için Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump, suikast girişiminin ardından ilk kez halk karşısına çıktı.

Trump, Milwaukee'de düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi'ne katıldı.
Kongre katılımcıları Trump'ı alkışlar ve çığlıklarla karşılarken, eski Başkan da gülümseyerek onları selamladı.

TRUMP'A İNSAN KALKANI!

Trump salona girerken etrafına adeta etten duvar örüldü.

Eski Başkan, iki gün önce kendisine yönelik suikast girişiminin ardından, 15 kişilik güçlendirilmiş Gizli Servis korumalarıyla çevrelendi.

Kulağında bandajla kongreye katılan Trump'ın yanında bugün açıkladığı başkan yardımcı adayı J.D Vance de yer aldı.

Trump'n suikastçisi kötü nişancı olduğu için lise atış takımına alınmamışTrump'n suikastçisi kötü nişancı olduğu için lise atış takımına alınmamış

NE OLMUŞTU?

Eski ABD Başkanı Trump, cumartesi günü Pensilvanya'daki mitingde kürsüden destekçilerine hitap ettiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıda mitinge katılan 1 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı.

ABD Gizli Servisi, miting alanının dışındaki yüksek bir yerden kürsünün bulunduğu noktaya birçok kez ateş eden saldırganın etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), saldırıyı suikast girişimi olarak tanımlamıştı.

FBI, incelemelerin ardından suikast girişiminde bulunan ve olay mahallinde öldürülen kişinin 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu açıklamıştı.

Trump, suikast girişimin ardından ilk kez halk karşısına geçti! Alkışlarla karşılandı...Trump, suikast girişimin ardından ilk kez halk karşısına geçti! Alkışlarla karşılandı...

Trump ilk röportajını verdi: Şu anda ölmüş olmam gerekiyorduTrump ilk röportajını verdi: Şu anda ölmüş olmam gerekiyordu


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ