Spor

Tarsus İdman Yurdu Karacabey Belediyespor rövanş maçı canlı izle | ON6 şifresiz yayın TFF 2. Lig

Haber 7 - TFF 2. Lig Play-Off'larında yarı finale yükselen Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü ile Karacabey Belediyespor, bugün rövanş maçı için sahaya iniyor. Bu karşılaşma, Bursa'nın yerel televizyon kanallarından ON6'da canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Peki, Tarsus Karaca

Tarsus İdman Yurdu Karacabey Belediyespor rövanş maçı canlı izle | ON6 şifresiz yayın TFF 2. Lig
24-05-2022 19:06
Google News

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta normal sezonu Play-Off potasında tamamlayan Tarsus İdman Yurdu ile Karacabey Belediyespor, final arifesinde rövanş maçına çıkıyor. Kazanan takımın finale çıkacağı karşılaşmanın yayın bilgileri de belli oldu. Bu müsabaka, Bursa'da yayın yapan ON6'da canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Peki, Tarsus İdman Yurdu Karacabey maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, bir üst lige çıkma hayali kuran iki takımın mücadelesine dair ilk bilgiler...

TARSUS İDMAN YURDU KARACABEY BELEDİYESPOR MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Mersin temsilcisi Tarsus İdman Yurdu ile Bursa'dan Karacabey Belediyespor arasındaki Play-Off yarı finali, Kanal ON6'da canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca, Kanal ON6'nın resmi internet sitesinde ve YouTube'da da maç yayını yapılıyor. Bu üç adres dışında, Tarsus Karacabey maçına dair gelişmeleri takip edebilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

MAÇ NE ZAMAN?

Tarsus İdman Yurdu Karacabey Belediyespor TFF 2. Lig Play-Off yarı finali rövanş maçı, 24 Mayıs Salı günü saat 20.00'de başlıyor. Müsabaka, Tarsus'un evi İlçe Stadı'nda oynanıyor. TFF'den yapılan bildirimde, karşılaşmanın seyircisiz oynandığı belirtildi. Öte yandan, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

HAKEMLER

Suat Arslanboğa

Oğuz Kağan Çalışır

Kadir Beyaz

Abdullah Volkan Aydın

Tarsus İdman Yurdu Karacabey Belediyespor maçının hakemi Suat Arslanboğa

TFF'nin resmi internet adresinde karşılaşmanın saha içi hakemleri duyurulurken, "Kemal Çakmak, Mehmet Altındağ ve Mümin Toslalı" gözlemci olarak atandı.

Sezona TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta başlayan Tarsus İdman Yurdu ile Karacabey Belediyespor, yılı Play-Off potasında bitirmeyi başardı. Tarsus, Çeyrek Final etabında Amed'i penaltılarla geçerken; Karacabey Belediyespor da Isparta Davrazspor'u eledi.