Gündem

Tehdit ve yıldırma hamlelerine karşı geri adım atmadık! Haber7, halkın sesi oldu

Başıboş köpek sorununa yönelik atılan adımda sona gelindi. 'Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' Meclis'ten geçti. Bu süreçte Haber7, çözüme yönelik aktif rol oynadı.

Tehdit ve yıldırma hamlelerine karşı geri adım atmadık! Haber7, halkın sesi oldu
30-07-2024 18:48
Google News
EshaHaber Gündem Haberler

Haber7 – ÖZEL

Başıboş köpek sorununa ilişkin “Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin tüm maddeleri TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.

Sahipsiz köpek düzenlemesi TBMM'den geçerek yasalaştı! Belediye Başkanlarına ceza!Sahipsiz köpek düzenlemesi TBMM'den geçerek yasalaştı! Belediye Başkanlarına ceza!

HABER7 HALKIN SESİ OLDU

Çözüme giden süreçte Haber7, özel haberleriyle başıboş köpek sorununa yönelik önemli haberlere imza attı.

Halkın feryadına kulak veren Haber7, örnek ve kararlı bir tavır aldı ve başıboş köpek sorununun üzerine gitti. Ölüm, yaralanma ve kuduz gibi zoonotik hastalıklara neden olan başıboş köpek sorununu günbegün gündemde tutan Haber7, çözüme ön ayak oldu.

TEHDİTLERE VE SALDIRILARA KARŞI KARARLI DURUŞ SERGİLEDİK

Başıboş köpek lobisi ve uzantılarıyla kararlı bir şekilde mücadele veren Haber7, sorunun devam etmesini isteyen malum odakların tehdit ve saldırılara karşı durdu. Editörler ve kuruma açılan davalar karşısında geri adım atmadı.

İşte uzun süredir gündemde tuttuğumuz ve gündeme yön veren haberlerimizden bazıları:

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ