Yaşam

Teoman: Mirasın hepsini kızıma bırakmayacağım, büyük ihtimalle zengin ölmem...

Ünlü sanatçı Teoman mirasının dörtte birini Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlamasına ilişkin 'Kızımın maddi koşullarda yaşamasına gerek yok. Hayatın sillesini yemiş küçük yaştaki çocuklara bir faydam olursa daha mutlu eder.' dedi.

Teoman: Mirasın hepsini kızıma bırakmayacağım, büyük ihtimalle zengin ölmem...
10-08-2024 13:57
Google News
EshaHaber Gündem Haberler 

Ünlü şarkıcı Teoman Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Gazete Magazin'de yer alan habere göre; Zeyno adında kızı olan Teoman, iyi baba olmadığını söylemişti.

Sanatçı, "Daha doğrusu iyi babayım. İstediğim kadar iyi değilim. Ebeveynlikte insan hep kendini suçlu hissediyor. 'Daha iyi olabilirim' diyor. Daha cıvıl cıvıl baba olmak isterdim" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK İHTİMALLE ZENGİN ÖLMEYECEĞİM"

Mirasının dörtte birini Çocuk Esirgeme Kurumu'na vasiyet eden Teoman, "Öldüğümde param kalmış olursa... Hepsini kızıma bırakmak zorunda değilim. Bir kısmını Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakmak istiyorum. Kızımın maddi koşullarda yaşamasına gerek yok. Hayatın sillesini yemiş küçük yaştaki çocuklara bir faydam olursa daha mutlu eder. Çünkü bir sürü zengin insan ölüp gidiyor, paralarını damatları yiyor. Büyük ihtimalle ben zengin ölmeyeceğim" şeklinde konuştu.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ