Dünya

The Nelons müzik grubu üyeleri uçak kazasında öldü!

ABD’li gospel müzik grubu The Nelons’un üç üyesi, uçak kazasında yaşamını yitirdi.

The Nelons müzik grubu üyeleri uçak kazasında öldü!
27-07-2024 23:32
Google News

ABD'de ünlü gospel müzik grubu The Nelons'un üyelerinin bulunduğu uçak, Wyoming eyaletinde kaza yaptı. Aynı aileden dört kişinin oluşturduğu grubun üç üyesi, trajik kazada yaşamını yitirdi.

KAZADA 7 KİŞİ ÖLDÜ

Kazanın meydana geldiği uçakta bulunan yedi kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden üçü, The Nelons'un üyeleri olan Jason ve Kelly Nelon Clark çifti ile kızları Amber Nelon Kistler'dı. Ayrıca uçakta Amber Nelon Kistler'ın eşi Nathan Kistler, asistanları Melodi Hodges ve pilot Larry Haynie ile eşi Melissa Haynie de yaşamını yitirdi.

Uçakta bulunmayan grup üyesi Autumn Nelon Streetman, ebeveynlerinin ve kız kardeşinin ölümünü doğruladı. Yerel medya, kazanın bir orman yangınına neden olduğunu belirtti. Bir uçuş yetkilisi, ilk raporların uçağın otomatik pilot sorunundan dolayı düştüğünü gösterdiğini ifade etti. The Nelons'un kurucusu olan Kelly Nelon Clark'ın babası, grubu 1970'li yıllarda kurmuştu.

Grup, müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Grammy Ödülleri'ne üç kez aday gösterilmişti. Bu trajik olay, gospel müzik camiasında büyük bir üzüntü yarattı.

 

 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ