Spor

Trabzonspor Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber 7 - Süper Lig 2021-2022 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonun ikinci hazırlık maçını Slovacko takımıyla oynayacak. Peki, Trabzonspor Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Öte yandan, Bordo-Mavili ekibin kamp kadrosu ve kalan maçl

Trabzonspor Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
13-07-2022 17:04
Google News

Önümüzdeki sezon Türkiye'yi UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hazırlanan Trabzonspor hummalı bir çalışma programından geçiyor. Bir süredir Slovenya'nın Kranj kentinde çalışmalara devam eden Bordo-Mavili ekip, Çekya'dan Slovacko ile sahaya çıkacak. Peki, Trabzonspor Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen müsabakanın yayın programı...

TRABZONSPOR SLOVACKO MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Trabzonspor Slovacko maçı, 16 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'de oynanacak. Bu karşılaşma, Slovenya Futbol Federasyonu'na bağlı Kranj Tesisleri'nde organize edilecek. Müsabakayı kısıtlı sayıda taraftarın takip etmesi beklenirken biletlere yönelik herhangi bir duyuru yapılmadı.

Trabzonspor'un Slovenya kampından fotoğraf

HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Slovacko arasındaki hazırlık karşılaşması, Türkiye'de A Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca A Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu adresler haricinde TÜMSPOR'u ziyaret ederek Trabzonspor Slovacko maçına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

KAMP KADROSU

Temmuz ayının ilk günlerinde ilk etap çalışmalarını tamamlar tamamlamaz Slovenya'ya hareket eden Trabzonspor'da, Kranj kampına dahil edilen futbolcular şu şekilde:

"Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Kağan Morodaoğlu, Larsen, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Sıopis, Dorukhan Toköz, Bakasetas, Kouassi,Ahmetcan Kaplan, Cornelius, Hakan Yeşil, Hakan Aydın, Faruk Can Genç, Behlul Aydın, Taha Altıkardeş, Serkan Asan, Kerem Şen, Hüseyin Türkmen, Hugo, Berat Özdemir, Marek Hamsık, Denswill, Emrehan Gedikli, Djaniny,Yusuf Erdoğan, Abdulkadir Ömür ve Edin Visca"

Bordo-Mavili ekipte Bruno Peres, Fode Koita; Salih Kavrazlı, Yunus Mallı, Flavio, Batuhan Kör ve İsmail Köybaşı gibi isimler Slovenya kampında yer almadı.

SÜPER KUPA HEYECANI

Abdullah Avcı'nın idaresindeki Trabzonspor, Slovacko maçını tamamlar tamamlamaz yurda dönüp bu kez Süper Kupa çalışmalarına başlayacak. 30 Temmuz Cumartesi günü saat 20.45'te oynanacak bu müsabaka, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda organize edilecek. Karşılaşmanın biletleri de PassoLig sistemi üzerinden satışa sunuldu. Süper Kupa'ya dair daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda? Süper Kupa...Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda? Süper Kupa...