Spor

Trabzonsporlu Ahmetcan Kaplan'a Lille'den transfer teklifi

Haber 7 - Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor'da takımın genç isimlerinden Ahmetcan Kaplan için Lille OSC devreye girdi. Sven Botman'ın takımdan ayrılması halinde Kaplan'ı transfer etmeyi düşünen Lille, teklif yapmaya hazırlanıyor.

Trabzonsporlu Ahmetcan Kaplan'a Lille'den transfer teklifi
21-06-2022 21:24
Google News

Fransa Ligue 1'de 2020-21 sezonunu şampiyonlukla tamamladıktan sonra geçtiğimiz sezon 10'uncu sıraya kadar gerileyen Lille OSC, yeniden Türk pazarına yöneldi.

Jan Vesely hangi takıma gidecek? Fenerbahçe'den ayrılığı kesinleşti!Jan Vesely hangi takıma gidecek? Fenerbahçe'den ayrılığı kesinleşti!

Daha önce Zeki Çelik, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mustafa Kapı gibi futbolcuları renklerine bağlayan ekip, bu kez Ahmetcan Kaplan için devreye girdi.

BOTMAN'IN AYRILIĞI HALİNDE...

22 yaşındaki savunmacı Sven Botman'ın takımdan ayrılması halinde Lille'in stoper hattını güçlendirmesine kesin gözüyle bakılıyor. AC Milan, Paris Saint-Germain ve Newcastle United, Botman'ın transferinde zemin yoklayan ekipler arasında.

Sven Botman, Lille OSC

Fransız Foot Mercato'nun haberinde, Lille'in Trabzonspor'a 5 milyon Euro önerdiği öne sürüldü. Botman'ın ayrılığı halinde Kaplan'ın Jose Fonte'a (38) tandem oluşturması bekleniyor.

Sahada kalp krizi geçirmişti! Christian Eriksen dünya devinin radarında...Sahada kalp krizi geçirmişti! Christian Eriksen dünya devinin radarında...

AHMETCAN TRANSFERİNDE LİLLE'E RAKİP!

Fakat Trabzonspor'la şampiyonluk yaşayan Ahmetcan Kaplan'ı isteyen kulüpler arasında sadece Lille yok. Foot Mercato'daki haberin devamında Wolfsburg ve Eintracht Frankfurt'un da sırada olduğu iddia edildi.

Ahmetcan Kaplan, Trabzonspor

Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'dan verim alan Lille, Yazıcı için Bordo-Mavililere 17,5 milyon Euro ödeme yapmıştı. Bu transferiyle Trabzonspor tarihine geçen Yusuf, kariyerini CSKA Moskova'da kiralık olarak sürdürüyor.

Bordo-Mavililerin ve Türk futbolunun yükselişteki ismi Ahmetcan Kaplan ise, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 13 kez forma şansı buldu.

Pierre Mauroy Stadyumu

19'luk stoper, sağ ve sol stoper olarak performans gösterebilmesinin dışında önlibero mevkiinde de oynayabiliyor. Transfermarkt'teki güncel değeri 2,8 milyon Euro olan Kaplan, 3-1 kaybedilen Başakşehir maçında 1 asist yapmıştı.