Ekonomi

Trendyol'un "Kozmetik Günleri" kampanyası yarın başlayacak

Ekonomi - Trendyol kullanıcıları, 23-24 Temmuz'da düzenlenecek "Kozmetik Günleri" kampanyası kapsamında indirim ve kupon fırsatlarından faydalanabilecek.

Trendyol'un
22-07-2024 13:57
Google News

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Trendyol, Kozmetik Günleri'nde makyaj ürünleri ve parfümlerin yanı sıra cilt ve saç bakımını kolaylaştıran ürünleri de kullanıcılarla buluşturacak.

Yaz döneminde, UV ışınları cilt sağlığını olumsuz etkiliyor. Cilt lekeleri, kırışıklıklar, kuruluk ve güneş yanıkları yazın en çok karşılaşılan sorunların başında geliyor.

Uzun süreli güneş teması, insan vücudunda kolajeni azaltarak saç sağlığını da doğrudan etkiliyor. Saç yapısında bozulmalar, matlaşmalar, kırılma ve dökülmeler görülebiliyor.

Yazın, yüksek korumaya sahip güneş kremleri, cilt tipine uygun nemlendiriciler, cilt ve saç sağlığı için güçlendirici ve canlandırıcı etkiye sahip ürünlerin kullanımı büyük önem taşıyor.

Trendyol, kampanya kapsamında cilt ve saç sağlığına yönelik ürünlerin yanı sıra kişisel bakım, makyaj ürünleri ve parfümler, anne ve çocuk bakım ürünlerini, 2 gün sürecek kampanya ile kullanıcılarla buluşturacak.

Kampanya kapsamında kullanıcılar, Trendyol satıcılarının sunduğu indirim ve kupon fırsatlarından yararlanabilecekler.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ