Gündem

TRT1 dizisini artık ekranda göremeyeceksiniz! Kasaba Doktoru'nun bitmesinin esas sebebi...

Kimi zaman sımsıcak sahneleriyle yüzlerde tatlı bir tebessüm bıraktıran kimi zaman da anlamlı mesajlarıyla izleyenleri düşündüren Kasaba Doktoru dizisi için tüm umutlar tükendi.

TRT1  dizisini artık ekranda göremeyeceksiniz! Kasaba Doktoru'nun bitmesinin esas sebebi...
14-01-2023 10:03
Google News

Hayata dair önemli dersleri içerisinde barındıran ve izleyenlerin yaşama farklı bir pencereden bakmasını sağlayan Kasaba Doktoru’ndan kötü haber geldi. Her ne kadar ilk etapta güzel bir başlangıç yapmış olsa da reytinglerde arzu edilen sıralamayı elde edemeyen Kasaba Doktoru için geri dönüşü olmayacak bir karar alındı.

TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu’da tam üç ayrılık birden! Teker teker gidiyorlarTRT1 Alparslan Büyük Selçuklu’da tam üç ayrılık birden! Teker teker gidiyorlar

Oyunculukta önemli bir seviyeye ulaşmış ve başarısını ispatlamış isimlerin kadroda yer aldığı Kasaba Doktoru projesinde yolun sonu resmen göründü. Birbirinden çeşitli olayların gözler önüne serildiği ve bambaşka hikâyeleriyle seyircilerin bakış açısını genişleten Kasaba Doktoru’nun yayın macerası noktalanacak.

Diriliş Ertuğrul’un yokluğunu hissettirmeyecek dizi geliyor! Farklı dünyanın kapısını aralayacakDiriliş Ertuğrul’un yokluğunu hissettirmeyecek dizi geliyor! Farklı dünyanın kapısını aralayacak

Kasaba Doktoru dizisinin 8 Nisan'dan beri devam eden serüveninin biteceğini ve artık TRT1 ekranında olmayacağını öğrenenler sosyal medya platformunda üzüntüsünü dile getiren yorumlar gerçekleştirdi.

Kasaba Doktoru'nun yapım şirketi ARC Yapım ekibe “Dizimiz için 32. bölümde final yapma kararı alınmıştır. Kasaba Doktoru 32. Bölümünün yayınlanması ile ekranlardaki gösterimini tamamlayacaktır. Dizimizin çekimlerinde emeği geçen herkese teşekkür eder, esenlikler dileriz” mesajını gönderdi.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ