Spor

Türk futbolu uçurumun kenarında! FIFA değil, adli makamlar olaya el koyabilir

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, MHK’nin 12 hakemi liste dışı bırakmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Çakar, özellikle hakem Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın FIFA’ya vereceği ifadeden sonra birçok gerçeğin ortaya çıkacağını

Türk futbolu uçurumun kenarında! FIFA değil, adli makamlar olaya el koyabilir
10-03-2022 18:21
Google News

Ahmet Çakar'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük ses getirdi. MHK'nin 12 hakemi liste dışı bırakması kararını değerlendiren ünlü yorumcu, hakem Hüseyin Göçek'in ifadesi sonrası büyük tufan kopacağını belirtti.

Ahmet Çakar'ın açıklamaları şöyle:

"HAKEMLERE BASKI VE TELKİNDE BULUNULDU"

Ahmet Çakar yaptığı paylaşımda, "FIFA; tasfiye edilen bazı hakemlerin ifadesine başvurulduğunda anlayacak ki bazı federasyon ve MHK üyeleri, maç sonuçlarıyla ilgili hakemlere baskı ve telkinde bulunmuşlardır... Bunun en önemli kanıtı da Hüseyin Göçek'in ifadesi olacaktır... Şayet Hüseyin Göçek korkmayıp, her şeyi anlatır ve HTS kayıtları da incelenirse olay ortaya çıkar..." dedi.

Türk futbolu uçurumun kenarında! FIFA değil, adli makamlar olaya el koyabilir

"TÜRK ADLİ MAKAMLARI DA OLAYA DAHİL OLUR"

Öte yandan Suat Arslanboğa ile ilgili de bir tweet atan Çakar, "Şayet Suat Aslanboğa korkmayıp, konuşursa bırakın FIFA'nın duruma el koymasını, o zaman Türk adli makamları da olaya dahil olur."

Süper Lig maçları şifresiz verilse izler misiniz? #SüperLig | #TFF | #futbol

— Haberler (@Haberler) March 9, 2022

Ali Gülhan Haberler.com Haberler.com - Spor
Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ