Teknoloji

Türk Telekom Prime'ın açık hava sineması etkinlikleri başlıyor

Türk Telekom'un yaz klasiği haline gelen Türk Telekom Prime Açık hava sineması etkinlikleri, 8 Ağustos'ta başlayacak.

Türk Telekom Prime'ın açık hava sineması etkinlikleri başlıyor
04-08-2024 12:48
Google News
EshaHaber Gündem Haberler

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Prime'ın açık hava sineması etkinlikleri başlıyor. Türkiye'nin sevilen tatil beldelerinde yaz atmosferini keyifli filmler ve eğlenceli aktivitelerle birleştiren Türk Telekom Prime'ın bu seneki durakları, Armutlu, Ayvacık, Bozcaada, Ören, Ayvalık, Foça, Çeşme, Seferihisar, Urla, Didim, Bodrum, Datça, Fethiye ve Göcek olacak.

Tatil beldelerindeki sinemaseverlerin, yaz akşamlarını güzelleştiren Türk Telekom Prime film gösterimleri, 8 Ağustos'ta Armutlu'daki etkinlikle başlayacak ve 29 Ağustos'ta Göcek'te final yapacak.

14 farklı beldede 22 gün boyunca devam edecek etkinliklerde, moderatör eşliğinde düzenlenecek çeşitli oyunlar ve yarışmaların yanı sıra, katılımcılara etkinlik esnasında çeşitli sürprizler de yapılacak.

Ayrıca çocukların da aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmelerini amaçlayan Türk Telekom Prime, çocukları çeşitli oyunlar ve aktivitelerin yer aldığı Türk Telekom Çocuk Oyun Alanı'nda ağırlayacak. Film gösterimleri her beldede saat 21.00'de başlayacak.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ