Gündem

Türkiye bunu ilk kez duyacak! Kızılelma 4 çeşit olarak üretilecek

Emekli Hava Pilot-Korgeneral Erdoğan Karakuş, ilk uçuşunu gerçekleştiren Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Kızılelma'nın 4 çeşit olarak üretileceğini belirterek her birinin görevlerini açıkladı.

Türkiye bunu ilk kez duyacak! Kızılelma 4 çeşit olarak üretilecek
16-12-2022 14:33
Google News

Baykar Savunma tarafından üretilen Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Kızılelma'nın gerçekleştirdiği 18 dakikalık bu uçuş Türkiye ve dünya gündemine damga vurdu. Küresel ilgi odağı haline gelen Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağıyla ilgili müthiş detaylar da ortaya çıkmaya başladı. 

Kızılelma'nın en etkileyici özelliği açıklandı! Uzmanlar Haber7'ye konuştuKızılelma'nın en etkileyici özelliği açıklandı! Uzmanlar Haber7'ye konuştu

KIZILELMA 4 ÇEŞİT OLARAK ÜRETİLECEK

Emekli Hava Pilot-Korgeneral Erdoğan Karakuş, Kızılema ile ilgili detayları katıldığı bir canlı yayında kamuoyuna açıkladı. Karakuş, Kızılelma ile ilgili Türkiye'nin ilk kez duyacağı bir detayı burada duyurdu. Emekli Korgeneral, Kızılelma'nın tek çeşit değil 4 çeşit olarak üretileceğini söyledi. Karakuş, "Bunu tekrarlıyorum. Özellikle 4 bölüm halinde üretilecek." dedi.