Politika

Usta: Bizim tek derdimiz şehirleri AK Parti hizmetiyle buluşturmak

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, tek dertlerinin şehirleri AK Parti'li şehremaneti hizmetleriyle buluşturmak bulunduğunu belirterek, 'Çünkü AK Parti'li şehremaneti hizmetinin bulunduğu şehirlerdeki farkı biz yaşayarak görüyoruz.' dedi.

Usta: Bizim tek derdimiz şehirleri AK Parti hizmetiyle buluşturmak
09-08-2023 16:32
Google News

Usta, "2023 kent Buluşmaları" programı kapsamında AK Parti Karaman İl Başkanlığı'nda partililerle birlikte araya geldi.

Teşkilat üyeleriyle yapacağı derinti önceleri açıklamalarda mevcut Usta, kenti ziyaretinin sebebinin, umumi intihabat sonrası tahsil edilen neticeler zımnında hem teşekkürname geçirmek aynı zamanda doğacak 5 yılda Karaman'da muhtemel hizmetleri bahsetmek bulunduğunu söyledi.

AK Parti siyasetinin 2002'de nüfuz olmasıyla bu arada Türkiye'de iri birlikte değişim yapmak başlattığını kaydeden Usta, "Hiçbir bilinçlilik eskisi kabilinden olmayacak.' diyen Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği rastgele lafının esasta yaşama geçirildiği birlikte 20 salname devri geçirdik. Bu sayede kılıç girdiğimiz rastgele seçimimizden vatandaşımızın teveccühüyle iri birlikte güven içinde çıktık. O nedenden dolayı bu sonuç umumi intihap Türkiye için, esasta evren düşüncesince ehemmiyetli birlikte dönüm noktasıydı." diyerek konuştu.

"HEPSİ BİRBİRİNİN ARKASINDAN NE KADAR ÇOK KUYUSUNU KAZMIŞ, SEÇİMDEN SONRA DA GÖRDÜK"

Son seçimin AK Parti'nin 2002'den sonradan girmiş bulunduğu en ehemmiyetli ve dayanıklı seçimlerden bir tanesi bulunduğunu dile getiren Usta, muhalefetin intihap boyunca tutarsızlıklar sergilediğini anlatım etti.

Seçimden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iri zaferiyle çıktıklarını kaydeden Usta, şöyleki konuştu:

"Muhalefete bakarsanız intihap öncesinde kendilerinden o denli eminlerdi ki bundan sonradan masanın kaçlı bulunduğunu çoğumuz biliyoruz. Altılıydı, sonradan yedili oldu, dokuzlu oldu. Masanın altında görünen, adsız sansız birlikte derinti adamla bazı dâhilen meydana getirilen duyurulmayan anlaşmalar ve pazarlıklarla Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin karşısına çıkmalarına karşın o bekledikleri ve baş döndürücü inandıkları kararı alamadılar. Neden alamadılar? Çünkü onlar millete güvenmediler. Onlar kişi o kurmuş oldukları çatışma masasında birbirlerine bile güvenmeyerek gittikleri o seçim. Vatandaşın aklına ve vicdanına seslenme edecek tek bilinçlilik söylemediler, söyleyemediler. Tam aksine bütünü birbirinin peşi sıra ne denli baş döndürücü kuyusunu kazmış, seçimden sonradan da gördük. Davutoğlu print dedi ki 'Benim en sonuç tercihimdi CHP listelerinden seçimlere girmek.' Aklı başlangıcında birlikte insanoğlu bunu seçimden önceki düşünüp beyin yazar de ona gereğince davranmaz mı? Davranır."

Masada bazı pazarlıklar yapıldığını kail Usta, "Sırf o pazarlıklar düşüncesince o listelerden girdiler. Öbürü çıktı, 'başta kol ihdas yapmak düşüncesince 20 kıta saylav istedim CHP'den' dedi. 'Bunun hala diyetini ödeye ödeye bitiremedim' diyerek kişi kongresinde bunu belirgin belirgin söyledi. Yani birlikte tarafta sâdır birlikte beniz mevcut lakin içeride de ne denli iri pazarlıkların ve kavganın da bitmeme ettiğini, kılıç biliyorduk da bunu vatandaştan gizlediklerini zannedenler bu tarzı kazanacaklarını düşünmüşlerdi. Ama vatandaşımız, milletimiz bunun hepsini baş döndürücü belirgin ve kupkuru görüyordu. O nedenden dolayı gene akla yatkın tercihlerle akla yatkın kişiye oyunu vererek bu seçimden de elhamdülillah yüzümüzün akıyla çıkmayı bu kavim bizlere baht etti." biçiminde konuştu.

"CHP'NİN ELİNDE TUTTUĞU BELEDİYELERDE YETERLİ HİZMET VERİLMİYOR"

Usta, doğacak sene yapılacak evcil yönetimler seçimine değinerek, şunları kaydetti:

"CHP'nin elinde tuttuğu belediyelerde kifayetli hizmet verilmiyor. Bizim tek birlikte derdimiz var, şehirlerimizi AK Parti'li şehremaneti hizmetleriyle buluşturmak. Çünkü AK Parti'li şehremaneti hizmetinin bulunduğu şehirlerdeki farkı çoğumuz yaşayarak görüyoruz. Ankara'ya, İstanbul'a, İzmir'e, Antalya'ya bakın. Yani CHP'nin elinde bulunan büyükşehirler dahil, illere bakın. Hepsinde baş döndürücü ağır hem enfrastrüktür sorunları mevcut aynı zamanda kişilerin memnuniyetsizliği var. Şehrine envestisman yapmayan, şehrine hizmet etmeyen birlik aksine umumi reislik için, cumhurbaşkanlığı yardımcılığı düşüncesince koşturan, çabalayan ve kişi şehrini boşlama eden, ayrıca kişi şehrindeki tek hizmet düşüncesince servet ayırmayıp, işi çabucak reklama ayıran birlikte anlayışla, birlikte siyasetle bu ülkeyi rejim çabası içerisindekileri görüyoruz. Ben eminim. Bunların hepsini yurttaşlarımız baş döndürücü dobra görüyor ve değerlendiriyor."

Toplantının arkası sıra kentteki çıplak maşer kuruluşu temsilcileri, göz başkanları ve esnafla görüşeceklerini bildiren Usta, görüşmelerden elde edilmiş neticeleri raporlayarak umumi merkeze ileteceklerini söyledi.

Programa AK Parti Karaman Milletvekilleri Osman Sağlam, Selman Oğuzhan Eser, AK Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk, AK Parti Karaman Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu ile baş döndürücü sayıda partili katıldı.

Kaynak: HABER7.COM


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ