Gündem

Uzman isim tarih verdi: Kar İstanbul'a bu kez çok sert gelecek, 1836'dan bu yana bir ilk..

Son dakika haberi: Meteoroloji fotoğrafları ve uydu görüntülerini inceleyerek hava tahminlerinde bulunan küresel Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, 19 Mart Cumartesi günü İstanbul'a yeni bir kuvvetli kar yağışı dalgasının geleceğini duyurdu.

Uzman isim tarih verdi: Kar İstanbul'a bu kez çok sert gelecek, 1836'dan bu yana bir ilk..
16-03-2022 10:02
16-03-2022 10:12
Google News

Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürülüğü'nün de günler öncesinden yaptığı uyarıları doğrulayan Kerem Ökten, Cumartesi gününden itibaren şehri tekrar beyaza bürümesi beklenen kar yağışıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

Ökten, meteorolojik bilgilerin kayıt altına alınmaya başlandığı 1836 yılından bu yana kayıtlara geçecek olan en geç soğuk ve karlı hava dalgasının yaşanacağını dile getirdi.

Uzman isim yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

İstanbul'da Cumartesi günü İskele babaları bile kar tutacak. Beklenen soğuk kuvvetlendi. Şehir tekrar bembeyaz olacak. 19 Mart günü meteorolojik kayıtların tutulmaya başlandığı 1836 yılından beri bu kadar geç bir tarihe ait en soğuk ve karlı gün yaşanacak...

İstanbul'da Cumartesi günü İskele babaları bile kar tutacak. Beklenen soğuk kuvvetlendi. Şehir tekrar bembeyaz olacak. 19 Mart günü meteorolojik kayıtların tutulmaya başlandığı 1836 yılından beri bu kadar geç bir tarihe ait en soğuk ve karlı gün yaşanacak... pic.twitter.com/xmZVz7BNnD

— Kerem Ökten (@AfetTehlikesi) March 16, 2022

METEOROLOJİ DE CUMARTESİ GÜNÜNÜ İŞARET ETTİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasında da yeni güncel raporlar yayımlandı.

5 günlük il il haritalı hava durumu raporunu paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Cumartesi gününden itibaren kar yağışının ülke genelinde etkisini tekrar göstereceğini duyurdu.

#haber7 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ