Spor

Vakıfbank Fenerbahçe Opet Maçı Canlı İzle | TRT Spor Şifresiz Final Yayını

Voleybol Sultanlar Ligi Play-Off finalinde bugün şampiyon belli oluyor. Vakıfbank, Bağlarbaşı'ndaki evinde Fenerbahçe Opet ile karşılaşıyor. Bu karşılaşma, TRT Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Öte yandan, iki takımın binlerce taraftarı bu karşılaşmanı

Vakıfbank Fenerbahçe Opet Maçı Canlı İzle | TRT Spor Şifresiz Final Yayını
12-05-2022 18:40
Google News

Sultanlar Ligi şampiyonu bugünkü Vakıfbank Fenerbahçe Opet maçıyla belli oluyor. Bu karşılaşma, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Peki, Vakıfbank Spor Kulübü Fenerbahçe Opet maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? Final serisinde şimdiye dek 4 maç oynanırken, bu karşılaşmaların 2'sini Sarı-Lacivertliler; ikisini de Vakıfbank kazanmıştı. Son maçta 2-0'dan geri dönen Vakıfbank, turnuvayı final maçına uzatmıştı. İşte, Vakıfbank Fenerbahçe Opet maçını canlı izleme yöntemleri...

Vakıfbank Fenerbahçe Opet Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Vakıfbank Spor Kulübü ile Fenerbahçe Opet arasındaki finalin 5'inci karşılaşması, bugün TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz izleniyor. Ayrıca, TRT Spor kanalının internet sitesinde de canlı maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, karşılaşmaya dair son detayları öğrenebilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Maç Ne Zaman?

Şampiyonun belli olacağı Vakıfbank Fenerbahçe Opet maçı, 12 Mayıs Perşembe günü saat 19.00'da başlıyor. Karşılaşma, Vakıfbank Spor Sarayı'nda oynanıyor. Dev müsabaka öncesinde binlerce bilet satışı gerçekleştirildi.

Final Serisinde Son Maç!

Normal sezonu 1'inci sırada tamamlayan Vakıfbank Spor Kulübü ile Fenerbahçe Opet, final serisinde 4 kez kozlarını paylaştı. Bu maçların 2'sini Fenerbahçe Opet 3-1'lik skorlarla kazanırken, Vakıfbank da 3-1 ve 3-2'lik skorlarla galip gelmesini bildi. Özellikle serinin dördüncü maçı çok konuşulmuştu. Sarı-Lacivertliler, Burhan Felek Spor Salonu'nda 2-0'lık üstünlüğü kurmasına karşın, Vakıfbank 2-0'dan geri gelerek 3-2'lik skorla galibiyete uzanmıştı. Şampiyonluk düğümünün çözüleceği maç bugün oynanıyor.