Teknoloji

WhatsApp'ta sohbetler artık daha kolay! "Listeler" özelliği ne zaman gelecek?

Dünyada yaygın olarak kullanılan çevrimiçi sohbet platformu WhatsApp'a düzenli olarak güncelleme geliyor. Yeni gelecek 'Listeler' özelliği ile kişileri ve grupları farklı listelere ekleyip sohbetlerinizi kolayca yönetebileceksiniz.

WhatsApp'ta sohbetler artık daha kolay!
03-08-2024 13:48
Google News
EshaHaber Gündem Haberler

2014 yılında Meta'ya katılan WhatsApp, dünyada en yayın kullanılan çevrimiçi sohbet platformudur. Uygulama kullanıcı deneyimini iyileştirmek için düzenli olarak güncelleme yayınlıyor. 

Yakın zamanda duyurulan bilgiye göre WhatsApp'a "Listeler" özelliği geliyor. Bu özellik WABetaInfo tarafından Android sürümünün beta kısmında bulundu.

LİSTELER ÖZELLİĞİ NE ZAMAN GELECEK?

WhatsApp'a listeler özelliğinin ne zaman geleceği henüz  resmi olarak açıklanmadı. WABetaInfo'da yer alan bilgilerde WhatsApp'ın Android sürümünde bu özellike beta olarak kullanılıyor. 

Bu özellik uygulamada listelerin grupları ve işileri daha iyi yönetmeyi sağlayacak.

Kısacası WhatsApp'ta size özel listeler oluşturabileceksiniz. Bu duruma örnek verecek olursak bir listede iş arkadaşlarınız, bir listede yakın arkadaşlarını öteki listede ise aileniz olacak. Böylelikle istediğiniz sohbetlere daha rahat ulaşabileceksiniz.

WhatsApp tarafından konuya dair resmi açıklama yapılmamıştır.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ