Spor

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Maç bilet fiyatları!

Haber 7 - Süper Lig'de küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor, sezonun son maçında Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Peki, Yeni Malatya Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Bu temel bilgilerin dışında futbol tutkunları, maç bilet fiyatlarını da ar

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Maç bilet fiyatları!
19-05-2022 17:55
Google News

Teknik direktör değişiklikleri ve futbolcu transferlerine karşın küme düşmenin önüne geçemeyen Yeni Malatyaspor, son haftada oynayacakları Fenerbahçe maçı ile Süper Lig'e veda edecek. Peki, Yeni Malatya Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Bu temel bilgilerin dışında, karşılaşmanın hakemleri ve maç bilet fiyatları da merak ediliyor. İşte, müsabakanın yayın programı...

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Binlerce taraftarın iple çektiği Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da başlıyor. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak maç öncesinde biletler satışa sunulurken, hava durumu raporu da belli oldu. Buna göre, Cumartesi günü kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor.

Arda Güler, Fenerbahçe

Maç Hangi Kanalda? 

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı, beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Bunun haricinde, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasında canlı maç anlatım hizmeti verilecek. Sayfayı ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Hakemler

Volkan Bayarslan

Bahtiyar Birinci

Ali Tuna

Alper Akarsu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerinde görev alacak VAR ve AVAR hakemlerinin maçın oynanacağı Cumartesi günü açıklanması bekleniyor. 

Maç Bilet Fiyatları

Yeni Malatyaspor Yönetimi, bu sezonki son Süper Lig maçları olan Fenerbahçe karşılaşmasının biletlerini PassoLig üzerinden satışa sundu. Fiyatlar şu şekilde:

Batı Alt Tribün: 50 TL

Doğu Alt Tribün: 35 TL

Güney Alt Tribün: 15 TL

Yönetim, bu karşılaşma öncesinde 9 bin 426 adet bileti satışa çıkardı.