Yaşam

Yıldız Parkına otobüsle nasıl gidilir? Yıldız Parkı giriş ücreti...

Haber 7 - İstanbullular için en güzel nefes alma ve dinlenme noktası olan Yıldız Parkı, merkezde olmasından kaynaklı olarak kolayca gidilebilir. Çeşit çeşit ağaçları ve çiçeklerin yer aldığı Yıldız Parkı yürüyüş yolları ve kafeleriyle haftanın her gününde değerlendir

Yıldız Parkına otobüsle nasıl gidilir? Yıldız Parkı giriş ücreti...
20-06-2022 12:28
Google News

İstanbul’un merkezinde, Beşiktaş’ın orta yerinde yer alan Yıldız Parkı, İstanbulluların sakin bir nefes alabilecekleri en güzel ve korunaklı yeşil alanlarından biridir. Hem toplu taşıma ile hem de araçla kolayca gidilebilen Yıldız Parkında yürüyüş yapabilir, kitap okuyabilir, sakin ve temiz havanın tadını çıkarabilirsiniz. 

Menekşe Plajına nasıl gidilir? 2021 Menekşe Plajı giriş ücretleri...Menekşe Plajına nasıl gidilir? 2021 Menekşe Plajı giriş ücretleri...

Yıldız Parkına Nasıl Gidilir?  

Beşiktaş meydandan yürüyerek gidilebilecek yakınlıkta olan Yıldız Parkı, Levent tarafından gelenlerin Yıldız Parkı tabelasını takip ederek üst girişten giriş yapabilmelerinin yanında Çırağan Caddesi üzerinden de kolayca girilebilir. Araç girişlerinde yalnızca otopark ücreti alınmasının yanında yaya ya da bisikletle giriş yapanlardan hiçbir ücret alınmamaktadır. 

Yıldız Parkından Geçen Otobüsler

41E Ayazağa-Beşiktaş

58N Fatih Sultan Mehmet-Kabataş

27SE Seyrantepe-Kabataş

63 Kağıthane-Kabataş

43R Rumeli Hisarüstü-Kabataş

40T İstinye-Taksim

29D Ferahevler-Kabataş

30M Beşiktaş-Mecidiyeköy

559C Rumeli Hisarüst-Taksim

29C Tarabyaüstü-Kabataş

28T Topkapı-Beşiktaş

22 İstinye-Kabataş

27E Şirintepe-Kabataş

30D Ortaköy-Yenikapı

DT2 Ortaköy-Taksim

62 Gültepe-Kabataş

58A Poligon-Kabataş

40T İstinye-Taksim

42T Bahçeköy-Taksim

22B Bebek-Kabataş

129T Taksim-Bostancı

Metrobüs ile Zincirlikuyu’ya kadar gelerek yukarıda belirtilen otobüslerden birine binip ‘Ertuğrul Sitesi’ durağından indikten sonra yolun karşına geçerek yaklaşık 5-6 dakika yürüyerek yıldız parkına ulaşılabilir. Tramvay ile Kabataş durağına gelip Beşiktaş yönündeki otobüslere binip ‘Beşiktaş’ durağında indikten sonra Çırağan Caddesi üzerinden yıldız parkına kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.

Şehir hatlarıyla Beşiktaş iskelesine geldikten sonra yine 'Yıldız Parkı' tabelalarını takip ederek Yıldız Parkına kısa sürede varılabilir.