Dünya

Zelenski'den Erdoğan ailesine Türkçe 'geçmiş olsun' mesajı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini, Twitter'dan yayımladığı Türkçe mesajla iletti.

Zelenski'den Erdoğan ailesine Türkçe 'geçmiş olsun' mesajı
05-02-2022 18:06
Google News

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Twitter hesabından Türkçe ve Ukrayna dilinde yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sn. Emine Erdoğan'ın Covid-19 testlerinin pozitif çıkmasını eşim Olena ile üzüntüyle öğrendik. Arkadaşlarımız Tayyip Bey ve Emine Hanım'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 Şubat'ta Ukrayna'ya gerçekleştirdiği ziyarette Zelenski ile bir araya gelmişti.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın @RTErdogan ve eşi Sn. Emine Erdoğan’ın #Covid19 testlerinin pozitif çıkmasını eşim Olena ile üzüntüyle öğrendik. Arkadaşlarımız Tayyip bey ve Emine Hanıma geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) February 5, 2022

ERDOĞAN'DAN ZELENSKİ'NİN MESAJINA CEVAP

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Zelenski'nin mesajına "Kıymetli dostum, bu güzel mesajınız için şahsım ve eşim adına en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, ailenize ve Ukrayna halkına selamlarımı iletiyorum" şeklinde cevap verdi.

Kıymetli dostum, bu güzel mesajınız için şahsım ve eşim adına en kalbî teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, ailenize ve Ukrayna halkına selamlarımı iletiyorum. https://t.co/WRZ2LUaxmX

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) February 5, 2022 KAYNAK : Haber7
Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ