Esha tv
Yaşam

15 Temmuz'da (Pazartesi) otobüsler bedava mı, ücretsiz mi 2024?

15 Temmuz Pazartesi günü otobüsler bedava mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 15 Temmuz'da İETT otobüsleri, Özel Halk Otobüsleri gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı sorgulanıyor.

15 Temmuz'da (Pazartesi) otobüsler bedava mı, ücretsiz mi 2024?
10-07-2024 15:58

15 Temmuz'da otobüsler bedava mı, ücretsiz mi olacak sorusuna yanıt aranıyor. 15 Temmuz'un resmi tatil olmasından dolayı vatandaş ücretsiz bir şekilde toplu taşıma araçlarını kullanmak istiyor ayrıyeten İETT otobüsleri ve Özel Halk Otobüslerinin bedava olup olmayacağını merak ediyor. Peki, 15 Temmuz'da otobüsler bedava mı, ücretsiz mi 2024?

15 TEMMUZ'DA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

İBB, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine 24 saat süreyle ücretsiz toplu taşıma hizmeti sağlayacağını açıkladı.

PAZARTESİ GÜNÜ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz'da İstanbul'da (Özel Halk Otobüsleri, İETT otobüsleri, metrobüs, nostaljik tramvay ve tünel) araçları, Şehir Hatları vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları (İDO Körfez hariç), Metro İstanbul (tramvay, metro, hafif metro ve füniküler, teleferik ve Kadıköy Moda Nostaljik Tramvay) gibi toplu taşıma araçlarını İstanbulkart sahipleri 24 saat boyunca ücretsiz bir şekilde kullanabilecek.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ