Esha tv
Gündem

353 saniye hedef şaşırtma mı: Salim Güran'ın 5 kez aradığı isim konuştu

Narin'in katil zanlısı amcası Salim Güran'ın cinayet saatinde aradığı Mehmet Şerif Güran konuştu. Tutuklu amcanın 5 kez aradığı amca oğlu Güran, 'Antalya'da tatildeydim. Pamuk tarlamda kurt olduğunu söyledi' dedi.

353 saniye hedef şaşırtma mı: Salim Güran'ın 5 kez aradığı isim konuştu
12-09-2024 08:42

Narin cinayetinde yeni tanıktan kan donduran ifade! Soruşturmanın seyri değişebilir

GALERİNİN DEVAMI <p>Narin <a href=Güran cinayetinin aydınlatılması için soruşturma tüm yönleriyle sürüyor.

"><p>Narin'in <a href=cansız bedeni toprağa verilirken, ilk etapta 24 kişi gözaltına alındı ve baş şüpheli amca Salim Güran tutuklandı.

"><p>Amcanın tutuklanmasının ardından da yeni detaylar <a href=gündeme gelmeye başladı...

"><p>Soruşturmada <a href=ikinci bir tanık olduğu ortaya çıktı.

"><p>Salim Güran, jandarmadaki ifadesinde Narin'in kaybolduğu <a href=gün 18.50'de tarlada olduğunu iddia etmişti.

"><p>Ancak tanık <a href=Mehmet Şevket Kaya, amcayı 18.30- 19.00 saatlerinde çocuğun evinin orada gördüğünü söyledi.

"><p><strong>

Güran, bu ifadeye "Öyle bir şey yok, yalan söylüyor." diye tepki gösterdi.

"><p><strong>ANTALYA İLE 5 KEZ GÖRÜŞME</strong></p><p>Amcanın <a href=olay günü yaptığı telefon görüşmelerinde Antalya'dan bir kişiyle defalarca telefonda görüştüğü ortaya çıktı.

"><p>HTS kayıtlarında amcanın, Narin'in kaybolduğu gün 1 <a href=saat 12 dakika içinde Antalya'da yaşayan bir kişiyi 5 kez aradığı anlaşıldı. Ekipler bu arama kaydını araştırıyor.

"><p><strong>

Uzmanlar, Narin'in cansız bedenini dereye saklayan Nevzat Bahtiyar'ın bunu tek başına yapamayacağına dikkat çekiyor.

"><p>Çuvalın üzerinde 5-6 <a href=büyük taş olduğu, bunları tek başına koyamayacağı belirtiliyor.

"><p>Cinayetin organize olabileceği <a href=iddiası var. Tutuklu amca Salim Güran'ın da planlayıcı olma ihtimali değerlendiriliyor

">

Amca Salim Güran'ın cinayet günü 5 kez aradığı Antalya'daki kuzeni Mehmet Ş. Güran, “Tarlamın kurtlandığını söyledi, fotoğraf attı. Sesinde panik hali yoktu” dedi. Amcanın hedef şaşırtmak için mi kuzeniyle irtibata geçtiği araştırılıyor.

Narin Güran'ın bir numaralı katil zanlısı amca Salim Güran'ın cinayet saatlerine yakın zamanda Antalya'daki bir telefonu aradığı; 1 saat 12 dakika içinde yapılan 5 aramada toplam 353 saniye konuştukları saptandı.

353 SANİYELİK GÖRÜŞMENİN UCUNDAKİ İSİM KONUŞTU

Telefondaki kişinin tatile giden amcasının oğlu Mehmet Şerif Güran olduğu ortaya çıktı. Sır görüşmeyi Akşam'a anlatan Mehmet Şerif Güran, şöyle konuştu:

"İlk aramayı saat 16:55'te yaptı. Köydeki pamuk tarlamın kurtlandığını söyledi. Tarladan fotoğraf atıp 'İlaçlama yapayım mı?' diye sordu. Sesi çok rahattı. Hiçbir titreme ya da tedirginlik hissetmedim. Farklı bir şey de söylemedi. Hatta tatilde olduğum için 'Tatil nasıl gidiyor' diye de takıldı."

Salim Güran'ın olay günü yolladığı fotoğrafları güvenlik güçlerine teslim ettiğini söyleyen Mehmet Şerif Güran, ceset bulunduktan sonra da köye döndüğünü belirtti.

FOTOĞRAFI VERDİM

Şerif Güran, "Böyle bir şey yapmasını beklemezdim desem onu korumuş gibi oluyor. Köydeki herkese bu tutum yüklendi. Gerçeği yargı ortaya çıkaracak" ifadesini kullandı.

Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı olan tutuklu amca Salim Güran, Bismil Kaymakamlığı tarafından açığa alındı.

Narin'in gözaltıa alınmayan tek abisi konuştu: Amcam babam gibidirNarin'in gözaltıa alınmayan tek abisi konuştu: Amcam babam gibidir

Narin cinayetin hesap günü! Bakanlardan ortak açıklamaNarin cinayetin hesap günü! Bakanlardan ortak açıklama

'Narin' cinayetinde sıcak gelişme: Bir kişi serbest bırakıldı!'Narin' cinayetinde sıcak gelişme: Bir kişi serbest bırakıldı!

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ