Esha tv
Spor

Adı Fenerbahçe ile anılan Sofyan Amrabat kimdir? Sofyan Amrabat bonservis bedeli ne kadar?

Tüm Spor - Trendyol Süper Lig'de adı Fenerbahçe ile anılan Sofyan Amrabat hakkında taraftarlar trafından arama motorlarında sorgulamalar yapılıyor. Geçen sezon İngiliz ekibi Manchester United kiralık bir sezon geçiren ve 30 maçta forma şansı bulan Amrabat gol ve asist katkısı yap

Adı Fenerbahçe ile anılan Sofyan Amrabat kimdir? Sofyan Amrabat bonservis bedeli ne kadar?
27-08-2024 12:58

Adı Fenerbahçe ile anılan Sofyan Amrabat kimdir? Sofyan Amrabat bonservis bedeli ne kadar? soruları merak ediliyor. Faslı yıldızın kariyeri merak edilirken Fenerbahçe ile anlaşmasına pürüzler kaldı diyebiliriz. Yağız Sabuncuoğlu'nun resmi X (Twitter) hesabından paylaştığı bilgiye göre Fenerbahçe, Sofyan Amrabat'ın transferi için temsilcisiyle bir araya gelip yüzyüze görüşme gerçekleştirdi. Satın alma opsiyonuyla kirlamak isteyen sarı-lacivertli ekip, Fiorantina'da indirim bekliyor. Satın alma opsiyonu ise 12 milyon eurodur.

Sofyan Amrabat kimdir?

SOFYAN AMRABAT KİMDİR?

21 Ağustos 1996 yılında Hollanda'nın Huizen şehrinde hayata gözlerini açtı. Aslen Faslı olan Amrabat profesyonel futbolcudur. 

Profesyonel kariyerine Hollanda'nın Utrecht takımı ile başlayan Sofyan Amrabat, orta sahada görev yapmaktadır. 2023-2024 sezonunda Manchester United'a kiralanan Amrabat, 30 maça çıktı ancak gol ve asisti bulunmuyor. 

Amrabat, Fas Milli Takımı forması giyiyor.  Boyu 1,83m olan Faslı ylıdız'ın bonservisi Fiorentina'da bulunuyor. Son olarak adı Fenerbahçe ile anılan Sofyan Amrabat'ın sarı-lacivertli ekibe transferi an meselesi.

Sofyan Amrabat bonservis bedeli ne kadar?

BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

Transfermarkt verilerine göre Sofyan Amrabat'ın bonservis bedeli 22 milyon eurodur.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ