Esha tv
Ekonomi

Aile destek ödemesi uzatıldı mı, hesaplara ne zaman yatar Ağustos 2024?

Ekonomi - Aile destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağı ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Aile Destek Programı, en son temmuz ayında hesaplara yatırılan ödemeler sonrasında bitmişti. Şimdi ise aile destek ödemelerinin uzatılıp uzatılama

Aile destek ödemesi uzatıldı mı, hesaplara ne zaman yatar Ağustos 2024?
13-08-2024 10:02
ESHAHABER GÜNCEL GÜNDEM HABERLERİ....

Aile destek ödemelerinin ne zaman olacağına dair araştırmalar sürüyor. En son Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın temmuz ayında hesaplara aktardığı aile destek ödemeleri sona ermişti.  Son Kabine toplantısının akabinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile destek ödemelerine dair alınan kararı duyurdu. Peki, Aile destek ödemesi uzatıldı mı, hesaplara ne zaman yatar Ağustos 2024?

AİLE DESTEK ÖDEMESİ UZATILDI MI?

Her ay dar gelirli vatandaşların hesaplarına yatırılan aile destek ödemelerinin uzatılıp uzatılmadığına dair açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2 yıldır uyguladığımız destek programımızı, sosyal devlet vasfımızın bir gereği olarak 2024 yılının sonuna kadar uzatıyoruz." dedi.

Böylelikle Aile Destek Programı'nın 2024'ün sonuna kadar devam edeceği netlik kazanmış oldu.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ HESAPLARA NE ZAMAN YATAR AĞUSTOS 2024?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamasıyla aile destek ödemelerinin ağustos ayı tarihlerini duyurdu.

Ağustos ayı aile destek ödemeleri 9 Ağustos 2024 Cuma günü vatandaşın hesabına aktarılacak.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR 2024?

Aile destek ödemeleri kişi başına düşen gelir miktarına göre belirlenen 4 farklı gelir dilimini kapsamaktadır. Bu bağlamda 850 TL ile 1250 TL arasında değişen miktarlar vatandaşın hesaplarına yatırılır.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ