Esha tv
Politika

AK Parti tepki gösterdi, Oğuzhan Uğur "promter" tweetini sildi

Youtube'da siyasilerle program yapan Oğuzhan Uğur, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'nin promter kullandığını söyledi. AK Partili Eyyüp Kadir İnan, Uğur'un paylaşımına tepki gösterdi, Uğur bunun üzerine paylaşımını sildi.

AK Parti tepki gösterdi, Oğuzhan Uğur
03-09-2022 12:59

Youtube'da siyasilerle röportaj yapan Oğuzhan Uğur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de programına katılmasını istedi. Uğur, "Erdoğan ve Bahçeli'nin promter kullanmadan yayınlara katılmadığını" da iddia etti. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Uğur'un sözleri sonrası paylaşım yaptı. İnan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son 1,5 sene içinde 23 kere gençlerle bir araya geldiğini, bu buluşmaların soru ve cevap bölümünün hiçbirinde promter kullanmadığını" belirtti.

"AŞAĞILAYICI DİL KULLANANLARIN TALEPLERİNİ DEĞERLENDİRMEYE BİLE ALMIYORUZ"

Oğuzhan Uğur, İnan'ın paylaşımına, "24. olmaya talibiz" yanıtını verdi. 

İnan, Uğur'a, "Irkçı, İslamofobik ve en temel insan hakkını bile aşağılayıcı bir dille alaya alan kişi ve kurumların taleplerini değerlendirmeye dahi almıyoruz. Yine de teşekkürler. Size kolay gelsin" yanıtını verdi. 

Irkçı, İslamofobik ve en temel insan hakkını bile aşağılayıcı bir dille alaya alan kişi ve kurumların taleplerini değerlendirmeye dahi almıyoruz.Yine de teşekkürler. Size kolay gelsin. https://t.co/ed3Ek3frSr

— Eyyüp Kadir İnan (@eyupkadirinan) September 2, 2022

OĞUZHAN UĞUR PAYLAŞIMINI SİLDİ

Twitter'daki bu açıklamaların ardından, Oğuzhan Uğur'un "promter" iddiasıyla ilgili tweetini sildiği görüldü.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ