Esha tv
Gündem

AK Partili Ayvalı'dan, Cüneyt Özdemir'e tepki!

AK Parti MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisini hedef alan Gazeteci Cüneyt Özdemir'e tepki gösterdi.

AK Partili Ayvalı'dan, Cüneyt Özdemir'e tepki!
11-09-2024 03:48

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in, 'hedef gösterildim' diyerek işaret ettiği, AK Parti MKYK Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı'dan cevap geldi.

AYVALI'DAN ÖZDEMİR'E TEPKİ

Son 1 yıl içinde 51 kez 2018'den beri de 220 kez ulusal kanala çıktığını ancak Özdemir'in “Emre Cemil Ayvalı ekranlardan alındı” diye yalan söylediğini ifade eden Ayvalı'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde;

Türkiye’de özellikle YouTube’da dükkan açan bazı gazetecilerde ciddi bir etik ve ahlak problemi var. 

Bunların başında şüphesiz Cüneyt Özdemir geliyor. Mesela son 1 yılda 51, TV’ye çıkmaya başladığım 2018’den bu yana 220 ulusal yayına katıldığım halde “Emre Cemil Ayvalı ekranlardan alındı” diye yalan atabiliyor. 

Kanalında YPG’li teröristin propagandasını yapan, şehit Yasin Börü’nün annesine “oğlunuz IŞID’ci miydi” diye utanmadan soru soran bu arkadaş kalkıp bize iletişim dersi verebiliyor. 

Türkiye’de özellikle YouTube’da dükkan açan bazı gazetecilerde ciddi bir etik ve ahlak problemi var.

Bunların başında şüphesiz Cüneyt Özdemir geliyor. Mesela son 1 yılda 51, TV’ye çıkmaya başladığım 2018’den bu yana 220 ulusal yayına katıldığım halde “Emre Cemil Ayvalı…

Emre Cemil Ayvalı (@emrecemil35) September 10, 2024

"SADECE KİRLİ İLİŞKİLERİNE İMADA BULUNDUĞUM HALDE HEDEF GÖSTERİLDİM DİYEBİLİYOR"

Kendisini tehdit etmediğim, sadece kirli ilişkilerine imada bulunduğum halde “hedef gösterildim” diyebiliyor. 

Kanalında hergün birçok kişiyi küstah ve zorlama kahkaları ile hedefe koyuyor, kendisini eleştiren herkesi trol olarak yaftalıyor, biraz eleştiri alınca çok rahat iftirada bulunup hiyerarşik olarak üstlerime göndermede bulunabiliyor. Bu tehdit değil mi? 

Hepsinden öte bir aymazlığı var ki, benimle hesabını görmek için Narin yavrumuzu aynı söylem içine yedirebiliyor. Yasin Börü’nün annesine o alçak soruyu soran Narin yavrumuzu da böyle kullanır tabi. 

Herşeyi araçsallaştırmış, etkileşim hastası, ücrete mukabil basın kartlı bir trolün kriterinde vicdan olacak değil ya. 

 

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ