Esha tv
Gündem

AK Partili başkan 'borcumuz yok' diyerek duyurdu! 'Gelsinler eğitim verelim'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla SGK primi ve vergi borcu bulunmadıklarını belirterek, CHP'li belediye başkanlarına konuyla ilgili eğitim verebileceklerini söyledi.

AK Partili başkan 'borcumuz yok' diyerek duyurdu! 'Gelsinler eğitim verelim'
27-07-2024 12:02

  HABER7

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye genelinde belediyelerin SGK'ya olan toplam prim borcunun 96 milyar liraya ulaştığını, bu borçların yüzde 67,7'sinin tek başına CHP'li belediyelere ait olduğunu belirtti. Işıkhan, Türkiye'nin SGK'ya en borçlu belediyelerinin ise sırasıyla Ankara, İzmir, İstanbul, Adana ve Şişli Belediyeleri olduğunu açıkladı.

200 milyon TL borçla devraldı! O belediye borçları sıfıra indirdi200 milyon TL borçla devraldı! O belediye borçları sıfıra indirdi

TÜRKİYE'NİN MALİ YAPISI EN SAĞLAM BELEDİYESİ

Belediyelerin SGK'ya olan borçları tartışılmaya devam ederken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, X hesabından bir paylaşım yaparak kendi belediyelerinin SGK ve vergi borcu olmadığını ve Türkiye'nin mali yapısı en sağlam belediyesi olduğunu belirtti. Büyükakın paylaşımında CHP'li belediyelere de bir çağrıda bulundu. 

Başkan Altay tartışmalara son noktayı koydu! O belediyenin SGK borcu sıfırBaşkan Altay tartışmalara son noktayı koydu! O belediyenin SGK borcu sıfır

Büyükakın, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

 "Şimdi anladınız mı Türkiye’nin en borçlu belediyelerinin kimler olduğunu! Vergi ve sigorta borcu bulunmayan belediyemiz, Türkiye’nin mali yapısı en sağlam belediyesidir! Gelsinler eğitim verelim!" dedi.

 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ