Esha tv
Yaşam

Ali Koç'un, kokteyl taşıyan garsonla girdiği iddia gündem oldu: Yüzde 99 bilmiyorsun...

Sultanlar Ligi'nin 40. yılı, Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Geceye katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un garson ile arasındaki sohbet ise gündem oldu.

Ali Koç'un, kokteyl taşıyan garsonla girdiği iddia gündem oldu: Yüzde 99 bilmiyorsun...
20-01-2024 09:57

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 40. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da katıldı. Koç'un gece servis yapan garson ile diyaloğu dikkat çekti.

Ali Koç, önünde duran ve elinde kokteyl tepsisi olan garsona seslenerek, "Ne var bunun içinde?" diye sordu.

Garsonun Koç'un dediğini anlamayarak "Ne" demesi sonrası, "Seninle iddiaya giriyorum. Yüzde 99 bunun içinde ne olduğunu bilmiyorsun" dedi.

O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Etiketler ali koç garson diyalog iddia Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: Katil balina, yunus ve foklara acımasızca böyle saldırdı Katil balinanın saldırı anları şoke etti! Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: Trafikte kavga ettiği şahsa küfür eden sürücü kendisi bir anda kazanın ortasında buldu Kendini bir anda kazanın ortasında buldu 'Dilber'den sonra payvon dansı moda oldu: Ankara'da pavyon dansı kursu açıldı Ankara'da pavyon dansı kursu açıldı Su samurunun belgeselciyi ziyaret ettiği anlar sosyal medyada viral oldu. İzleyenleri gülümseten anlar kameraya böyle yansıdı Su samurunun belgeselciyi ziyareti viral oldu Koşarak tatlıcıya sığınmıştı: Kağıthane’de tatlıcıda yaşanan korku dolu anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı Tatlıcıda korku dolu anlar! İşte yeni görüntüler Bir anda sırt üstü yere düştü: Maltepe'de babasıyla camiye giden bir çocuk, namaz kılan yaşlı adamın taburesini çekince ortaya bu görüntüler çıktı Namaz kılan yaşlı adamın taburesini böyle çekti
Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ