Esha tv
Spor

Altay Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de adım adım sona yaklaşılıyor. İzmir temsilcisi Altay, ligde kalabilmek adına Galatasaray ile evinde mücadele edecek. Peki, Altay Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Ek olarak, Alsancak Stadyumu'nda da maç öncesi son hazırlıklar yapılı

Altay Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
20-04-2022 18:58

Bu sezon oldukça etkileyici bir başlangıç yapmasına karşın üst sıralarda tutunamayan Altay, ligin 34'üncü haftasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Hatırlanacağı üzere, iki takım ilk yarıda NEF Stadyumu'nda kozlarını paylaşmış ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmışlardı. Peki, Altay Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Diğer taraftan, müsabakanın Alsancak Stadı'nda oynanması sebebiyle Altay Yönetimi maç bilet fiyatlarını belirledi. İşte, Altay GS muhtemel 11'ler...

Altay Galatasaray muhtemel 11

Altay Galatasaray Maçının Muhtemel 11'leri

ALTAY: Lis, Björkander, İbrahim, Naderi, Cebrail, Poko, Thaciano, Pinares, Rodriguez, Eren, Rayan

GALATASARAY: Muslera, Van Aanholt, Nelsson, Marcao, Omar, Berkan, Taylan, Kerem, Babel, Halil, Mostafa Mohamed

Ligin alt sıralarını doğrudan etkileyecek Altay Galatasaray maçı, 24 Nisan Pazar günü saat 20.30'da oynanacak. Karşılaşma, İzmir temsilcisinin yeni evi Alsancak Stadı'nda organize edilecek. Diğer taraftan, maç günü kentteki hava sıcaklığının 26 derece ve güneşli olması bekleniyor. 

Altay Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Altay Galatasaray maçı ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. beIN'in internet uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılacak. İnternet ile uydu yayını arasındaki sinyal gönderim farkından ötürü uydu yayını daha erken veri işlemekte ve maçı 30-40 saniye öncesinden yayınlamaktadır. İnternet yayını da uydu yayınını 30-40 saniye geriden takip eder. Bu iki adres dışında Altay Galatasaray maçını TÜMSPOR sayfasından canlı anlatım yoluyla takip edebilirsiniz.

Altay Galatasaray Maç Bilet Fiyatları

NUMARALI Fiyat: 44,00

MARATON Fiyat: 22,50

KALE ARKASI Fiyat: 12,50

Altay Galatasaray maç bilet fiyatları

Küme hattındaki Altay taraftarının lige tutunabilmek için her puana ihtiyacı bulunuyor. Maçın da Alsancak Stadı'nda oynanıyor olması sebebiyle taraftarın ilgi göstermesi bekleniyor.

Maçın Hakemleri Açıklandı Mı?

Türkiye Futbol Federasyonu, her hafta profesyonel ve amatör liglerde görevlendirilen hakemleri açıklamaktadır. Süper Lig'deki hakemler de, Perşembe günü itibariyle duyuruluyor. Saha içi hakemleri Perşembe günü açıklanırken, VAR ve AVAR hakemleri maç günü belli oluyor. TFF, henüz Altay Galatasaray maçının hakemlerini açıklamadı. 

İki Takımın Güncel Eksikleri

ALTAY: Özgür Özkaya, Murat Akca (Kadro dışı), Paixao (Kadro dışı), Deniz Kadah (Sakat)

GALATASARAY: Fatih Öztürk, Sofiane Feghouli