Esha tv
Spor

Anadolu Efes Alba Berlin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? THY EuroLeague!

Türk Hava Yolları'nın isim sponsoru olduğu EuroLeague'de 3'üncü hafta takvimine geçildi. Turnuvadaki temsilcilerimizden Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Alba Berlin'i ağırlayacak. Peki Anadolu Efes Alba Berlin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Anadolu Efes Alba Berlin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? THY EuroLeague!
18-10-2022 12:33

Avrupa'nın en prestijli basketbol turnuvası olarak bilinen THY EuroLeague'de yeni sezon karşılaşmaları oynanmaya devam ediyor. Turnuvayı iki kez şampiyonlukla tamamlayan Anadolu Efes, 3'üncü sınavını Alba Berlin karşısında verecek. İlk hafta Kızılyıldız'ı farklı geçip deplasmanda Monaco'ya mağlup olan Maviler, bu kez Alman ekibi karşısında son mağlubiyeti telafi etmek istiyor. Peki Anadolu Efes Alba Berlin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın programı!

ANADOLU EFES ALBA BERLİN MAÇI NE ZAMAN?

Basketbol tutkunlarının büyük bir merakla beklediği Anadolu Efes Alba Berlin maçı, 21 Ekim Cuma günü saat 20:30'da başlayacak.

Shane Larkin

Karşılaşma öncesinde her iki takım taraftarları Sinan Erdem Spor Salonu'na kabul edilecek. Maç günü kentteki hava sıcaklığının 14 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor.

HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes ile Alba Berlin arasındaki son derece kritik THY EuroLeague karşılaşması, ülkemizde S Sport kanalında ve S Sport Plus uygulamasında ekrana gelecek.

Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz. TÜMSPOR'da mücadelenin kırılma anları ve sonucu okuyucularla paylaşılacak.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ