Esha tv
Gündem

Ankara'da yolcuyu darp eden otobüs şoförü hakkında yeni gelişme

EGO Genel Müdürlüğü, 438 numaralı hatta yaşlı adam hakaret ettiği için kendisini uyaran yolcuyu darp eden şoför hakkında işlem başlatıldığını duyurdu. Darp edilen yolcunun ilaç tedavisi gördüğü öğrenildi.

Ankara'da yolcuyu darp eden otobüs şoförü hakkında yeni gelişme
29-08-2024 01:17

Ankara'da geçirdiği rahatsızlık sebebiyle ilaç tedavisi gören bir kişi, otobüs şoförü tarafından darp edildi.

İddiaya göre, bir yıl önce geçirdiği beyin rahatsızlığı sebebiyle ilaç tedavisi gören Hamit Mutlu, sabah saatlerinde Pursaklar-Ulus seferini gerçekleştiren 438 numaralı belediye otobüsüne bindi.

YAŞLI ADAMA HAKARETLER SAVURDU

Mutlu, yaşlı bir kişinin otobüse binmesinin ardından şoför tarafından hakarete uğradığını duydu.

ŞOFÖRÜ UYARDI

Yaşlı adamın durak düğmesine yanlış bastığı gerekçesiyle şoför tarafından hakaret edildiğini gören Mutlu, şoförü daha saygılı olması için uyardı. Bu uyarının ardından şoför, Mutlu'nun üzerine yürüyerek darp etmeye başladı.

"20 YIL DA SENİN İÇİN YATARIM"

Şoför, Mutlu'yu otobüsten iterek dışarıya attıktan sonra hakaret edip tehditler savurdu. Şoförün, Mutlu'ya, "20 yıl cezaevinde yattım, 20 yıl da senin için yatarım" dediği ileri sürüldü. Darp anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

ABB'DEN AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü olayla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "28 Ağustos 2024 tarihinde, EGO Genel Müdürlüğü'ne ait 438 numaralı hatta görev yapan 07-401 kod numaralı aracın şoförü, sicil numarası 310 olan Mehmet Özkan'ın, yaşlı bir yolcu ile tartıştığı ve ardından yolcuya fiziksel müdahalede bulunduğu kayıtlardan tespit edilmiştir. Bu üzücü olayla ilgili olarak şoför hakkında derhal rapor hazırlanmış olup, idari işlem başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.
 

 

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ