Esha tv
Spor

Arda Güler'e ahlaksız teklif! Soruyu duyunca şaştı kaldı

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Güler, kadın hayranına imza verdiği sırada şok bir teklif aldı. Kadın hayranının "Benimle cinsel ilişkiye girer misin?" sorusu karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Arda, teklifi gülerek reddetti.

Arda Güler'e ahlaksız teklif! Soruyu duyunca şaştı kaldı
16-12-2023 10:27

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, kadın bir hayranına imza verdiği sırada beklenmedik bir soru ile karşı karşıya kaldı.

"BENİMLE İLİŞKİYE GİRER MİSİN?"

Arda Güler'in imza verdiği sırada kadın hayranı Arda'ya, "Benimle cinsel ilişkiye girer misin?" sorusunu sordu.

ARDA REDDETTİ

Sorulan bu garip soru karşısında büyük şaşkınlık yaşayan yıldız futbolcu Arda, kadın hayranının teklifini gülerek reddetti. O anlar gündem oldu.

Etiketler arda güler real madrid ilişki viral Thomas Müller'in telefonu sosyal medyada gündem oldu! 'Bazen bataryası çok ısınıyor...' Thomas Müller'in telefonu gündem oldu! Amatör maçta ortalık savaş alanına döndü! Koltukların havada uçuştuğu anlar kameraya böyle yansıdı Amatör maçta ortalık savaş alanına döndü! Galatasaraylı Mertens ile polis memurunun 'Bıyık' diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. İzleyenleri gülümseten anlar kameraya böyle yansıdı Polis memuruyla yaşadığı diyalog gündem oldu! Fenerbahçe taraftarından galibiyet duası Fenerbahçe taraftarından galibiyet duası Milyonlarca doları buhar olmuştu: Eyüpspor’da Başkan Özkaya ve futbolculardan Arda Turan'a moral Eyüpspor'dan Arda Turan'a moral Takımın isteğini kırmayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kaleye geçti! İzleyen herkes aynı yorumu yapıyor Hatayspor'un hocası Volkan Demirel kaleye geçti
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ