Esha tv
Asayiş

Avcılar’da silahlı çatışma: Yaralılar var

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'inde 2 grup arasında silahlı kavga çıktı.Kavga sırasında silahlardan çıkan kurşunlar 1 iş yeri ve 1 araca isabet etti.

Avcılar’da silahlı çatışma: Yaralılar var
08-08-2024 15:43
EshaHaber Gündem Haberler3 kişinin yaralandığı kavga anı cep telefonu görüntülerine yansırken, iki grup arasındaki silahlı kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'inde 2 grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 3 kişi yaralandı. Çatışma sırasında kurşunlar 1 iş yeri ve 1 araca isabet etti. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak olayla ilgili inceleme başlattı. Yaralılar ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Silahlı kavga anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

SİLAHLI ÇATIŞMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

İki grup arasındaki silahlı çatışma anı çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde iki grup arasındaki silahlı çatışma sırasında çevredeki insanların kaçtığı anlar görülüyor.

Diğer yandan kavgaya karışan taraflardan birinin elinde silahla ateş edip kaçtığı anlar da güvenlik kamerasına görüntülerine saniye saniye yansıdı.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ