Esha tv
Politika

Bahçeli açıkladı: Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine adım attım

Son dakika haberi... Devlet Bahçeli, Meclis'teki normalleşme görüntülerine ilişkin, 'Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine adım attım. Tokalaşmam bizim Türkiye partisi olmamızdan kaynaklanıyor' dedi.

Bahçeli açıkladı: Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine adım attım
05-10-2024 14:58

SON DAKİKA HABERİ: Devlet Bahçeli, partisinin 'Siyaset ve Liderlik Okulu' öğretim yılı açılış töreninde konuşuyor. TBMM'nin İsrail oturumuna ilişkin, "TBMM'nin aldığı karar yerindedir" dedi.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Toplantının sonuçları hayırlı olacak. Vahşice saldırıların TBMM'de Türkiye'nin değerli milletvekillerine ilgili sorumlu bakanlıklara vermesi kanaatimce hayırlı olacaktır. Onların onlardan vazgeçmeleri, Türkiye ile herhangi bir sonuç alamayacaklarını kabullenmeleri gerekir.

SÄ°NAN ATEÅž DAVASI

Dava yargı unsurlarıyla devam etmiştir. 1. aşaması sonuçlanmıştır. Yarhının kararına saygı duyarız. MHP'nin sorgulanması, kötülenmesi için gayret gösteren bakış açılarını da kınadığımı ifade etmek isterim. Bu toplantıya değişik unsurlar gelmiştir, MHP'nin sorgulanmasını sağlayacak telkinlerde bulunmuşlardır. Türk adaletinde bunların olmaması lazım. Bütün bunlara rağmen yargı süreci devam edecektir. Bazıları vardır ki ülkücü kimliği taşımakla beraber bu mahkemelere katılmışlardır. Bunlar da burada bulunarak dün tartıştıkları siyasi akımlarla yan yana oturarak sorgulanmasına seyirci kalmaları üzücü bir davranıştır.