Esha tv
Dünya

Bakan Fidan, Mahmud Abbas'ın Türkiye'ye gelişi hakkında konuştu!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ülke Tv'de katıldığı canlı yayında gündeme dair gelişmeleri değerlendirdi. Bakan Fidan, 'Filistin'in Devlet Başkanı olan Mahmud Abbas'ı davet ederek, Meclisimiz önemli bir adım atmıştır.' ifadelerini kullandı.

Bakan Fidan, Mahmud Abbas'ın Türkiye'ye gelişi hakkında konuştu!
31-07-2024 22:58
EshaHaber Gündem Haberler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, gelişmeleri değerlendirmek için Kanal7 ve ÜLKE TV ortak yayınında katıldı.

Bakan Fidan, Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı.

MAHMUT ABBAS'IN TÃœRKÄ°YE'YE GELÄ°Åž TARÄ°HÄ° BELLÄ° OLMUÅžTU!

Gündüz saatlerinde İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ilistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Türkiye'ye ne zaman geleceğine dair bilgi vermişti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Filistin Devlet Başkanı Sayın Mahmut Abbas, 14-15 Ağustos’ta ülkemize bir ziyarette bulunacaktır. 14 Ağustos Salı günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek olan Sayın Abbas, 15 Ağustos Çarşamba günü Gazi Meclisimizin Genel Kuruluna hitap edecektir" açıklamasında bulunmuştu.

NUMAN KURTULMUŞ DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, önümüzdeki günlerde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'de konuşma yapacağını açıkladı.

Son dakika: Suikast sonrası Türkiye'ye geliyor! Tarih verildi...Son dakika: Suikast sonrası Türkiye'ye geliyor! Tarih verildi...

"MECLİSİMİZ MAHMUD ABBAS'I DAVET EDEREK, ÖNEMLİ BİR ADIM ATMIŞTIR"

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, gelişmeleri değerlendirmek için Kanal7 ve ÜLKE TV ortak yayınında Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'de konuşmaya yapacağı konusuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Biliyorsunuz Türkiye Cumhuriyeti Parlamentosu çok istisnai bir yerdir. Meclisimiz Gazi Meclis'tir. Bu Gazi Meclis, kendi çatısı altında önemli gördüğü konukları gündeme taşır. Filistin'in Devlet Başkanı olan Mahmud Abbas'ı davet ederek, Meclisimiz önemli bir adım atmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bu inisiyatifi çok önemlidir."

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°