Esha tv
Gündem

Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan CHP'li Özgür Özel'e: Namussuzluğun da bir sınırı

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, CHP'li Özgür Özel'in İBB'deki soruşturma sonrası ortaya sürdüğü iddiasına, "Yalan söylüyorsun. Namussuzluğun da bir sınırı var. Yargı önünde sana hayatının en büyük bedelini ödeteceğim" yanıtını verdi.

Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan CHP'li Özgür Özel'e: Namussuzluğun da bir sınırı
26-12-2022 23:21

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, kardeşi hakkında iftiralarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e sosyal medya hesabından cevap verdi.

"NAMUSSUZLUĞUN DA BİR SINIRI VAR"

İsmail Çataklı, Özgür Özel'in yalan söylediğini vurgulayarak, "Namussuzluğun da bir sınırı var. Yargı önünde sana hayatının en büyük bedelini ödeteceğim." dedi.

Bakan Soylu 11 maddede ifşa etti! PKK'lılar CHP'li belediyelere böyle alındıBakan Soylu 11 maddede ifşa etti! PKK'lılar CHP'li belediyelere böyle alındı

Süleyman Soylu isim vererek açıkladı... 'FETÖ'nün ricasıyla CHP'de vekil oldu'Süleyman Soylu isim vererek açıkladı... "FETÖ'nün ricasıyla CHP'de vekil oldu"

"GELİR HERKES GİBİ ADALETE HESABINI VERİR"

Çataklı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Biz yedi kardeşiz. Altısı yurt dışındaydı, biri dönüş yaptı, diğerlerinin en eskisi 34 yıl olmak üzere yurt dışındalar 32 yıldır yurt dışında olan biriyle ilgili bir ihbar var. Gelir, herkes gibi adalete hesabını verir. Nüfus kayıtlarımızda da her hangi bir isim değişikliği yok."

Özgür Özel

Yalan söylüyorsun.
Namussuzluğun da bir sınırı var. Yargı önünde sana hayatının en büyük bedelini ödeteceğim

— İsmail ÇATAKLI (@ismailcatakli) December 26, 2022

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN İBB'YE YÖNELİK TERÖR SORUŞTURMASI

İçişleri Bakanlığı, 22 Aralık'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) işe alımlara yönelik incelemesini tamamlayarak raporunu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim etmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'de 1668 kişinin veya yakınının "terörle irtibatlı ve iltisaklı" olduğunu söylemiş, bu sözler sonrasında özel teftişle görevli müfettişler İBB'yi soruşturmaya başlamıştı. İBB, işe alımlar öncesinde güvenlik soruşturmalarının sağlıklı olarak yürütülmediğini, İçişleri Bakanlığı'nın bilgi vermediğini iddia etmişti.

CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL İBB'DEKİ TERÖR SORUŞTURMALARINI PERDELEMEK İÇİN BAKAN YARDIMCISI İSMAİL ÇATAKLI'YI HEDEF ALMIŞTI

Bu gelişmeden bir gün sonra CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanlığı’nın İBB çalışanları hakkında hazırlanan dosyanın savcılığa teslim edilmesini perdelemek için yeni bir iddia ortaya atmıştı.

Özel, "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya soruyorum, bakan yardımcın İsmail Çataklı'nın kardeşi FETÖ firarisi mi değil mi kardeşim? Çık de ki değil. Benim bakan yardımcımın kardeşi FETÖ firarisi değil de. Ondan sonra oturalım konuşalım. Terbiyesizliğin de bir haddi, hududu var" sözlerini sarf etmişti.

AK Parti'li Turan'dan CHP'li Özel'e 'Semra Güzel' tepkisi: HDP'den mi korktunuz?AK Parti'li Turan'dan CHP'li Özel'e 'Semra Güzel' tepkisi: HDP'den mi korktunuz?

CHP'li Özgür Özel'den ses getiren itiraflar! Seçimi kaybederlerse milletvekili olmayacakCHP'li Özgür Özel'den ses getiren itiraflar! Seçimi kaybederlerse milletvekili olmayacak


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ