Yaşam

Bartın'da şoke eden görüntü! Kara yolunda otomobiliyle ters şeritte böyle ilerledi

Bartın'da, kara yolunda ters şeritte ilerleyen otomobilin sürücüsü, trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attı. O anları, yoldaki başka sürücüler, cep telefonuyla görüntüledi.

Bartın'da şoke eden görüntü! Kara yolunda otomobiliyle ters şeritte böyle ilerledi
20-01-2024 12:17

Olay, dün saat 17.30 sıralarında, Bartın- Karabük kara yolu Esentepe Mahallesi Türbe mevkisinde meydana geldi. Karabük istikametine doğru, yaklaşık 300 metre, ters şeritte ilerleyen sürücü, diğer şeritteki başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde, sürücülerin selektör yapıp uyardığı görüldü. Trafikteki sürücülerin ihbarıyla, Bartın Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Plaka Tanıma Sistemi (PTS) ile otomobilin plakası ve sürücünün kimliğini tespiti için çalışma başlattığı öğrenildi.

Etiketler bartın şerit trafik Kırıkkale'de hızını alamayan otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı! O anlar anbean böyle görüntülendi Kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı! Eyüpsultan'da kum yüklü hafriyat kamyonu böyle devrildi Kum yüklü hafriyat kamyonu böyle devrildi Ali Koç'un, kokteyl taşıyan garsonla girdiği iddia gündem oldu: Yüzde 99 bilmiyorsun... Ali Koç'la garsonun diyaloğu gündem oldu Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: Katil balina, yunus ve foklara acımasızca böyle saldırdı Katil balinanın saldırı anları şoke etti! Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: Trafikte kavga ettiği şahsa küfür eden sürücü kendisi bir anda kazanın ortasında buldu Kendini bir anda kazanın ortasında buldu 'Dilber'den sonra payvon dansı moda oldu: Ankara'da pavyon dansı kursu açıldı Ankara'da pavyon dansı kursu açıldı
Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ