Esha tv
Politika

Başkan Erdoğan BM'de boş salona mı konuştu? Tokat gibi fotoğraf

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir kez daha sessiz yığınların sesini dünyaya haykırdığı BM Genel Kurulu'ndaki konuşması FETÖ yanlılarını rahatsız etti. Başkan Erdoğan'ın BM'de boş salona hitap ettiği iddiası yalan çıktı.

Başkan Erdoğan BM'de boş salona mı konuştu? Tokat gibi fotoğraf
25-09-2024 14:28

HABER7

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun 79. oturumunda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özellikle terör devleti İsrail’e yönelik sert sözleri dünyanın gündemine oturdu.

BM’ye Gazze için çağrıda bulunan Erdoğan, “Gazze soykırmının önüne geçmek için, katliam şebekesini durdurmak için daha neyi bekliyorsunuz? Ey İsrail’e kayıtsız şartsız destek verenler, bu utancı daha ne kadar yaşayacaksınız? Nasıl Hitler insanlığın ittifakıyla durdurulmuşsa Netanyahu da insanlığın ittifakıyla durdurulmalıdır.” dedi.

İSRAİL'E ‘OTORİTE’ DİYENLER RAHATSIZ

Başkan Erdoğan’ın sözleri İsrail muhiplerini rahatsız etti.

FETÖ firarilerinin kurduğu ve yurt dışından kaçak yayın yapan Bold Medya sitesi, “Erdoğan BM’de boş salona konuştu” şeklinde yalan haber yayınladı.

Eski vekil Suat Kınıklıoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bazen bir fotoğraf bin kelime kadar anlam taşır.” ifadelerine yer vererek Başkan Erdoğan’ın nispeten boş bir salonda hitap ederken çekilen fotoğrafına yer verdi.

Gerçek görüntü ise kısa sürede ortaya çıktı.

Gazeteci Adem Metan, BM Genel Kurulu’nda çektiği fotoğrafı yayınladı. Başkan Erdoğan’ın konuşması sırasında çekilen görüntüde salonun büyük oranda dolu olduğu görüldü.

DEZENFORMASYON YAPIYORLAR

Görüntüyü paylaşan Adem Metan, “Sn. Erdoğan konuşurken, salonun çekilen bu fotoğrafı bana ait. Bile bile neden boş salon fotoğrafı yayınlayıp dezenformasyon yapılıyor anlamak güç. Cumhurbaşkanı Erdoğan çıktı ve diğer konular bir yana masum Gazze halkının mağduriyetini dile getirdi. Bu da mı sizi mutlu etmiyor. Doğruyu merak eden takipçilerim için fotoğrafı paylaşmak istedim.” ifadelerini kullandı.

Değerli arkadaşlar Sn. Erdoğan konuşurken, salonun çekilen bu fotoğrafı bana ait. Bile bile neden boş salon fotoğrafı yayınlayıp dezenformasyon yapılıyor anlamak güç. Cumhurbaşkanı Erdoğan çıktı ve diğer konular bir yana masum Gazze halkının mağduriyetini dile getirdi. Bu da mı… pic.twitter.com/QMNRwYWBFy

— Adem Metan (@AdemMetan) September 24, 2024  #ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ