Esha tv
Gündem

Başkent sele teslim: Mansur Yavaş'ın paylaşımı ise Ankaralıların gündeminde!

Haber 7 - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın 2017 yılında attığı tiwt, zor günler geçiren Ankaralıların gündeminde. Yavaş, dönemin büyükşehir belediyesiyle sel konusunda alay etmişti...

Başkent sele teslim: Mansur Yavaş'ın paylaşımı ise Ankaralıların gündeminde!
12-06-2022 16:21

Ankara'da günlerdir etkili olan kuvvetli yağışlar devam ederken sel felaketinin etkisiyle de can kayıpları artıyor. Meteoroloji, AFAD ve Belediye'den de art arda uyarılar geliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 2017'de yaptığı paylaşım ise bu günlerde Ankaralıların gündeminde.

Yavaş, dönemin büyükşehir belediye yönetimini sel baskınları konusunda alaya alarak, "Yetkililer az sonra Avrupa'dan yağmur, sel baskını fotoğraflarını yayınlar ve... "orada da oluyor" vs savunmalarına başlar.. ne faydası varsa..." paylaşımında bulunmuştu. 

ANKARA'DAN ACI HABERLER GELİYOR

Kentte dün etkili olan sağanak sonrası Altındağ ilçesindeki Tatlar Deresi'nin taşması sonucu aracıyla sele kapılan CHP Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit hayatını kaybetti, bölgede arıcılık yaptığı belirtilen Mehmet G.'nin ise kaybolduğu belirtildi. İhbarla bölgede çalışma başlatan ancak olumlu bir sonuç alamayan AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve itfaiye ekipleri, bu sabah da faaliyetlerini aralıksız sürdürdü.