Spor

Beşiktaş'a Mats Hummels transferinde rakip çıktı! Di Maria transferinde son düzlük...

Tüm Spor - Beşiktaş’ın çok istediği Mats Hummels'in talipleri artıyor. Angel Di Maria konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş'a Mats Hummels transferinde rakip çıktı! Di Maria transferinde son düzlük...
29-06-2024 15:32

Almanya Bundesliga’nın köklü kulüplerinden Borussia Dortmund ile yollarını ayıran Mats Hummels için Beşiktaş’ın uzun süredir girişimleri devam ediyor.

Oyuncu cephesi bir ara ABD takımları ile yapacağı görüşmeler için kulüpten izin istedi, sonrasında ise yanıt gelmedi. Son olarak da tecrübeli futbolcuyu isteyen yeni takımlar çıktı.

ABD'YE SICAK BAKIYOR 

İspanyol ekibi Mallorca ve İtalya Serie B temsilcisi Como da 35 yaşındaki stoperi renklerine bağlamak istiyor. Hummels ise şu an için gelen bu önerilere sıcak bakmazken, kariyerini ABD’de sürdürmek istiyor.

Beşiktaş ise yıldız oyuncuya son teklifini yineledi. Siyah-Beyazlılar, 1+1 yıllık sözleşme ve senelik 3 milyon Euro garanti ücret önerisinde bulundu.

DÖNÜŞ BEKLENİYOR 

Kara Kartal, bu süreçte alternatif isimlere de yönelecek. Hummels’ten bir dönüş gelmesi halinde yeniden masaya oturulması hedefleniyor.

İŞTE Dİ MARİA'YA ÖNERİLEN RAKAM 

Beşiktaş’ın her konuda anlaşma sağladığı Angel Di Maria’da artık ufak pürüzler kaldı. Siyah Beyazlılar, 1+1’lik kontrat kapsamında oyuncuyla senelik 5 milyon Euro ve 2.5 milyon Euro imza parası karşılığında el sıkışmıştı.

İKNA TURLARI BAŞLAYACAK 

Tek pürüz ise Arjantinli futbolcunun ülkesinde kalmak istemesiydi. Bu kapsamda 36 yaşındaki futbolcunun ailesiyle birkaç gün içerisinde görüşme yapılıp, ikna edileceği belirtildi.

Di Maria’nın ailesi de onay verdikten sonra transferin açıklanması artık an meselesi olarak görülüyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ