Esha tv
Spor

Beşiktaş istiyordu! Fenerbahçe milli futbolcu için araya girdi

Tüm Spor - Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Bertuğ Yıldırım için Fenerbahçe devreye girdi. Sarı-lacivertli takımın, milli futbolcuyu Rennes'den bonservisi ile transfer etmek istediği ileri sürüldü.

Beşiktaş istiyordu! Fenerbahçe milli futbolcu için araya girdi
09-07-2024 19:43

Yeni sezonda Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmasının ardından hücuma 1 yerli ve 1 yabancı golcü transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'ı listesine aldı.



RENNES İLE TEMAS KURULDU

Sports Digitale'nin haberine göre; Fenerbahçe, Bertuğ Yıldırım'n transferi için hem oyuncu hem de kulübü Rennes ile temasa geçti.

Fransız ekibinin yetkilileri ile görüşme yapan Fenerbahçeli idarecilerin kısa süre içinde resmi teklifini de ileteceği aktarıldı.

Süper Lig'de Hatayspor forması ile adını duyuran Bertuğ, 2023 yazında 5.4 milyon euro bonservis bedeliyle Rennes'e transfer oldu.

21 yaşındaki milli forvet, Rennes'de geçen sezon 21'i lig maçı olmak üzere toplam 31 maçta 2 gol atıp 2 asist yaptı.

Yabancı golcü transferinde Youssef En-Nesyri için son aşamaya gelen Fenerbahçe, yerli golcü için Bertuğ Yıldırım'da karar kıldı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ