Esha tv
Spor

Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Ernest Muci'den transfer açıklaması

Tüm Spor - Beşiktaş'ın Arnavut futbolcusu Ernest Muci, kariyer hedefleri hakkında konuştu. Önceliğinin ilk etapta Beşiktaş'ta kalmak olduğunu ifade eden genç futbolcu hayalinin ise Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Ernest Muci'den transfer açıklaması
14-07-2024 22:02

Beşiktaş'a geçtiğimiz sezonun devre arasında katılan Arnavut futbolcu Ernest Muçi, kendisine sorulan soruları yanıtladı. 

Genç oyuncu Beşiktaş ve kariyer hedefleri hakkında açıklamalar yaptı.

"SÜPER KUPA'YI ÖZGÜVEN KAYNAĞI OLARAK GÖRÜYORUM"

Geçen sezonun hiç kimse için istedikleri gibi gitmediğini ifade eden Muci, "Bu sezon daha çok çalışacağız. Süper Kupa'yı bu sezon için harika bir özgüven kaynağı olarak görüyorum. Sezona iyi başlamak istiyoruz. Hocamızla yeni sezonda hangi mevkide oynayacağıma dair konuşmadık. Hocamız böyle bireysel mevzulardan çok fiziksel ve taktiksel meselelere yoğunlaşıyor. Bana en uygun yeri bulacağına inancım tam." dedi.

BEŞİKTAŞ'TA KALACAK

Takımdan kalacağının sinyallerini veren Muci, gelecek hedefleri hakkında şunları kaydetti:

"Avrupa Şampiyonası'nda olmak benim için çocukluk hayaliydi. İnanılmaz bir deneyimdi. Daha fazla oynamayı ben de isterdim ama bu hocamızın takdiriydi. Beşiktaş taraftarına bana olan destekleri için teşekkür ederim. En büyük hedefim Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Bu bireysel bir hedef, bunlar olmadan önce bana büyük bir yatırım yapan kulübüm için, beni kucaklayan taraftarım için elimden geleni yapacağım."

RAFA SILVA VE IMMOBILE'YE ÖVGÜLER

Son olarak yeni transferler hakkında da görüşleri sorulan Muçi; "Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi çok kaliteli oyuncularla oynayacağım için çok mutluyum. En iyi liglerde, en iyi takımlarda oynadılar. Aynı şekilde Gabriel'i de bu listeye dahil ediyorum. Sadece benim için değil bütün genç oyuncular için yol gösterici olacaklar. Beşiktaş'tan ve İstanbul'da bulunmaktan çok mutluyum. İstanbul, yaşayabileceğim en iyi şehir olabilir. Beşiktaş'ta oynamaktan gurur duyuyorum. Takımdaki her oyuncuyla ve her personelle aram çok iyi. Ancak özellikle Milot'la oldukça yakınız. Beni buraya geldiğim ilk günden beri sanki aylardır buradaymışım gibi aralarına kabul ettiler." sözlerini sarf etti. 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ