Esha tv
Spor

Beşiktaş'ta stoper harekatı! Redmond aracı olacak

Tüm Spor - Savunmaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Southampton'da forma giyen Brezilyalı stoper Lyanco'yu gündemine aldı. Sambacı oyuncuyu bonservisiyle isteyen Kartal, transferde avantajlı konumda.

Beşiktaş'ta stoper harekatı! Redmond aracı olacak
24-06-2023 21:48

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

Brezilya basınından UOL Esporte'de yer alan habere göre siyah beyazlılar, İngiliz ekibi Southampton'da oynayan Brezilyalı stoper Lyanco'yu gündemine aldı.



AVANTAJ BEŞİKTAŞ'TA

Haberde Brezilya Serie A ekiplerinden Vasco de Gama'nın da oyuncu için devrede olduğu vurgulanırken, Beşiktaş'ın oyuncuyu bonservisi ile istemesinden dolayı transferde avantajlı konumda olduğu öne sürüldü. 

Premier Lig'den düşen Southampton, önümüzdeki sezon Championship'te mücadele edecek. Sambacı oyuncunun bir alt ligde forma giymek istemeyeceğini göz önünde bulunduran Kartal, bu transferde Lyanco ile Southampton'da takım arkadaşlığı yapan Redmond'u da aracı olarak kullanmayı planlıyor.

PİYASA DEĞERİ UYGUN

2021/22 sezonunun başında İtalyan ekibi Torino'dan Southampton'a 7.5 milyon Euro bonservis ile transfer olan Lyanco, İngiliz ekibinde forma giydiği 48 maçta, 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan Sambacı stoperin kulübü ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te bitiyor.
 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ