Esha tv
Dünya

Biden: Tanrı gelip 'Joe, yarıştan çekil' derse çekilirim

ABD Başkanı Joe Biden, ABD Başkanlık yarışında var olmaya devam edeceğini söyleyerek, 'Eğer Yüce Tanrı gelip 'Joe, yarıştan çekil' derse, yarıştan çekilirim.' ifadelerini kullandı.

Biden: Tanrı gelip 'Joe, yarıştan çekil' derse çekilirim
06-07-2024 10:12

ABD Başkanı Joe Biden; Eski ABD Başkanı ve 2024'teki seçimlerdeki rakibi Donald Trump karşısında çıktığı münazarada verdiği cevaplar ve halleriyle, Demokratların bile tepkisini çekti.

Yarıştan çekilmesi istenen Biden, yalnızca Tanrı'nın kendisini yarıştan çekilmeye ikna edeceğini söyleyerek, "Eğer Yüce Tanrı gelip 'Joe, yarıştan çekil' derse, yarıştan çekilirim." dedi.

Biden, seçmenlere bir dönem daha hizmet etmeye uygun olduğuna dair güvence vermek için bilişsel bir teste girmeyi ve sonuçları kamuoyuna açıklamayı reddederek, "Her gün bir bilişsel test yaptırıyorum. Her gün bu testi yaptırıyorum, yaptığım her şey bir test." ifadelerini kullandı.

"Kimsenin başkan olmak ya da bu yarışı kazanmak için benden daha nitelikli olduğunu düşünmüyorum." diyen Biden, televizyondaki münazaradaki düşük performansını "yorgunluk" ve "kötü bir soğuk algınlığına" bağladı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ