Esha tv
Yaşam

Boğanın sahibiyle koşup oynadığı anlar görenleri gülümsetti. O anlar kameraya böyle yansıdı

Bütün canlıların sevgiyi hissedebildiğini ortaya koyan bir görüntülerinden birinde bir boğa, sahibinin peşinden zıplayarak koştu. Köpeklere benzer şekilde sahibiyle oyun oynayan o büyükbaş hayvanı görenler hem şaşırdı hem gülümsedi.

Boğanın sahibiyle koşup oynadığı anlar görenleri gülümsetti. O anlar kameraya böyle yansıdı
19-01-2024 09:53

Kediler ve köpekler gibi birçok diğer canlı da hem birbirleriyle hem de insanlarla koşup oynayabiliyor. Büyükbaş hayvanlardan biri olan boğa, sahibiyle birlikte oyun oynadı. İpinden tutarak koşan sahibinin peşinde sağa sola zıplayan boğa koşarak eğlendi. O görüntüler birçok hayvanın sevgiyi hissedebileceğini ortaya koyarken, izleyenler boğanın eğlenceli anlarına hem gülümsedi hem de şaşırdı.

Etiketler boğa viral Uzayda dikkat çeken anlar! İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı uzaya çıkar çıkmaz bakın ne yaptı Alper Gezeravcı uzaya çıkar çıkmaz bakın ne yaptı Sosyal medya bunu konuşuyor. İş makinesi operatöründen alkışlık hareket. Atatürk portresini görünce durdu! İş makinesi operatöründen alkışlık hareket Sosyal medya bunu konuşuyor. Küçük çocuğun Atatürk sözleri gündem oldu Küçük çocuğun Atatürk sözleri gündem oldu Kağıthane'de tatlıcıda korku dolu anlar kamerada: Silahlı saldırgandan kaçan kişi tatlıcıya sığındı. Tehdit ve küfürlerin havada uçuştuğu anlar kameraya böyle yansıdı Kağıthane'de tatlıcıda korku dolu anlar kamerada Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa'nın havalimanında zor anları kamerada: İsrail destekçisi bir kadın yanına gelerek böyle slogan attı Mia Khalifa'nın havalimanında zor anları kamerada Eskişehir'de sokak ortasında dehşet! Suriye uyruklu 3 kişi, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştıkları aynı ülke vatandaşını sopalarla öldüresiye dövdü Eskişehir'de sokak ortasında dehşet kamerada
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ