Esha tv
Dünya

Canlı yayın açan İsrail askerinden kan donduran sözler! 'Öldürmek için bebek arıyoruz'

İsrail ordusundan bir asker, öldürmek için bebek aradığını belirtip "Buralarda hiç bebek kalmadı. Ben bir kız çocuğu öldürdüm ama sanırım 12 yaşında filandı" ifadelerini kullandı. Askerin kan donduran sözleri büyük tepkiye neden oldu.

Canlı yayın açan İsrail askerinden kan donduran sözler! 'Öldürmek için bebek arıyoruz'
29-12-2023 11:42

İsrailli askerin gülerek çektiği video sosyal medyada tepkilere neden oldu. Askerin "Bebek arıyoruz ama bebek kalmadı, 12 yaşında bir kız çocuğunu öldürdüm ama bebek arıyoruz." sözleri tepkilere neden oldu.

GÖRÜNTÜ TEPKİ ÇEKTİ

Çoluk çocuk genç yaşlı demeden Gazze'de katliamlarına devam eden İsrail ordusunun son yayınlanan videoda ile bir kez daha iğren yüzü ortaya çıktı. Daha geçtiğimiz günlerdeFilistinlilerin stadyumda toplayıp yarı çıplak gözaltına alındığı görüntüler tepki çekti.

"ÖLDÜRMEK İÇİN BEBEK ARIYORUZ"

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde İsrailli askerin gülerek "Öldürmek için bebek arıyoruz ama bebek kalmadı, 12 yaşında bir kız çocuğunu öldürdüm ama bebek arıyoruz." ifadelerini kullanması adeta çileden çıkardı.Video İsrail ordusunun zalimliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler israil bebek canlı yayın asker Lübnan'da 19 kişi teleferikte mahsur kalmıştı: Saatler sonra böyle kurtarıldılar Teleferikte mahsur kalan 19 kişi kurtarıldı Rusya'da eski Sovyetler Birliği döneminden kalma yolcu uçağı, pist yerine yanlışlıkla donan nehre indi Rusya'da yolcu uçağı donan nehre indi! Pakistan, yerli üretim 400 km menzilli roketatar sistemi Fatah-2'yi test etti. O anlar kameraya böyle yansıdı Pakistan, Fatah-2 roketatar sistemini test etti Korku dolu anlar kamerada: Arjantin'de şiddetli yağışlar sonucu yaya köprüsü sel sularına böyle kapıldı Arjantin'de korku dolu anlar kamerada Hayatını kaybeden dilenci milyoner çıktı! Evinde çuval dolusu para, 380 bin dolar ve altın bulundu Hayatını kaybeden dilenci milyoner çıktı! Görüntüler Peru'dan: Noel Baba kılığına giren polis, uyuşturucu kaçakçılığı yapan çeteyi tek başına çökertti. O anlar kameraya böyle yansıdı Noel Baba kılığına girdi, çeteyi böyle çökertti
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ