Esha tv
Gündem

Çocuklarının sokağa terk ettiği yaşlı adam köprüden atlayarak canına kıymak istedi

Adana’da eşi hayatını kaybeden ve 3 çocuğu da bakmadığı için sokakta kalan yaşlı adam yaşadıklarına daha fazla dayanamayarak Taşköprü’den atlamak isteyince çevredeki esnaf tarafından ikna edildi.

Çocuklarının sokağa terk ettiği yaşlı adam köprüden atlayarak canına kıymak istedi
02-02-2022 11:58
02-02-2022 12:09

Tarihi Taşköprü'nün Yüreğir ayağında bulunan esnaf, sabah saatlerinde güçlükle yürüyen yaşlı bir adamın kendisini köprüden aşağı atmaya çalıştığını gördü.

İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR Birkaç esnaf yaşlı adamın yanına giderken diğerleri de polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Esnaf, intihar etmek isteyen ve isminin Cumali Aslan olduğu öğrenilen yaşlı adamı ikna etti. Çocuklarının sokağa terk ettiği yaşlı adama esnaf sahip çıktıYEMEK VE SU VERDİLER Daha sonrada yaşlı adamı köprünün girişine getirip oturtan esnaf ona yemek ve su verdi. Hava yağmurlu olduğu için esnaf yaşlı adamın ıslanmaması için de şemsiye tuttu. Bir süre sonra olay yerine polis geldi.Çocuklarının sokağa terk ettiği yaşlı adama esnaf sahip çıktı"ARTIK YAŞAMAMIN BİR ANLAMI YOK"Cumali Aslan, 3 çocuk babası olduğunu ancak çocuklarının kendisine bakmadığını sokaklarda kaldığını belirterek, "Artık yaşamanın bir anlamı yok. Bu nedenle köprüye geldim kendimi atacaktım" dedi.Yaşlı adam daha sonra olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.İhlas Haber Ajansı / Fatih Keçe - Yerel Adana, Esnaf, 3. Sayfa, Yerel, Güncel, Haber


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ