Esha tv
Gündem

Deniz Uğur'dan şoke eden suçlama: Nilüfer ile kızı, oğlumu alıkoydu!

Entübe edilen Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, çocuğuna ulaşamadığını iddia ederek, 'Çocuğumu arıyorum sabahtan beri, Ayşe Nazlı almış götürmüş. Nilüfer ve Nazlı, çocuğumu bana göstermiyor şu durumda' dedi.

Deniz Uğur'dan şoke eden suçlama: Nilüfer ile kızı, oğlumu alıkoydu!
20-08-2024 19:37

Gazeteci Reha Muhtar, gece saatlerinde İstanbul Sarıyer'deki yalısında kaza geçirdi. Evinin merdivenlerinden düşen ve bilinci kapanan Reha Muhtar, hemen evine yakın özel hastaneye getirildi.

Burada yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan Muhtar, entübe edildi. Olayla ilgili henüz ailesinden ve hastane yönetiminden bir açıklama gelmedi.

Ancak Reha Muhtar'ın eski eşi ve ikiz çocuklarının annesi oyuncu Deniz Uğur'dan magazin dünyasını sarsan bir iddia geldi. Geçtiğimiz aylarda ikili arasında velayet davası açılmış ve çiftin kızları Mina'nın velayetini Deniz Uğur'a, oğulları Poyraz'ı ise Reha Muhtar'a verilmişti.

EŞİ DENİZ UĞUR'A KARŞI VELAYET SAVAŞI BAŞLATMIŞTI

Reha Muhtar'ın geçirdiği kazayla ilgili tüm detayları anlatan Feyza Altun'un iddiaları şoke etti. Sosyal medyadan Deniz Uğur adına açıklama yapan Altun, Reha Muhtar'ın olay gecesi yanında oğlu Poyraz varken yüklü miktarda alkol aldığını ve kazanın da bu nedenle yaşandığını söyledi.

Poyraz'ın dünden beri kayıp olduğunu ve Reha Muhtar ile şarkıcı Nilüfer daha 4 aylıkken evlat edindiği Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonduğunu söyledi.

SOSYAL MEDYADAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Sosyal medya hesabından video yayınlayan Deniz Uğur, "Şu an inanılmaz bir şey yaşıyorum. Sabah telefon geliyor Reha Muhtar yoğun bakıma alındı diye, oğlum Poyraz'a ulaşmaya çalışıyorum yok. Nilüfer ile kızı Poyraz'ı teslim etmeyeceğini söylüyorlar. İnanılmaz sinirliyim. Ben 2 yıldır avukatımla birlikte mahkemeye Reha Muhtar'ın sağlığının yerinde olmadığını çocuk emanet edebilecek durumda olmadığını söylüyorum ama hiçbir önlem alınmadı.

Adam evde düşmüş beyin kanaması geçiriyor. Çocuğumu arıyorum sabahtan beri Nilüfer ve Ayşe Nazlı çocuğumu alıp götürmüş. Şu anda karakola gidiyorum haklarında şikayetçi olacağım" dedi.

Deniz Uğur'un avukatı açıklamasında şu iddialara yer verdi: Edindiğimiz bilgiye göre Reha Muhtar dün bir balık restoranında çocuğun yanında yüklü miktarda alkol alıp çocuğun bütün itirazlarına rağmen araba kullanmıştır. Arabaya binmeden yere kapaklandığı ayakta zor durduğu müvekkilime görgü şahitleri tarafından aktarılmıştır. Restoran yetkilisi ile de görüşülüp teyit alınmıştır. Zira kan tahlillerinde alkol oranı tespit edilecektir. Daha sonra da mevzu bahis durum gerçekleşmiş.

Bizler de sizler gibi olayı basından öğrendik. Müşterek çocuk Poyraz, dünden beri kayıp olup Çocuk Şubeye kayıp ihbarında bulunulmuşsa da bugün, çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesine verilmeyeceğini de öğrendik. Şarkıcı Nilüfer ile konuşma ve iletişime geçme teşebbüslerimiz maalesef sonuç vermedi.

Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz. Müvekkilim de ifadesini verecek. Üstelik, çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın şeklinde bir cevap aldık. Bir çocuğun ; babası yoğun bakımdayken tek yasal velisi olan anneden, hangi hak ve mantık ile kaçırıldığı sorusunu ve cevabını Türk kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°