Esha tv
EshaTv

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Başkent Kulisi’nde

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi siyaset dünyasındaki önemli gelişmeleri ekrana taşımaya devam ediyor. Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan olacak.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Başkent Kulisi’nde
31-07-2024 14:12
EshaHaber Gündem Haberler

Siyasette yaşanan tüm gelişmelerin nabzını tutan program Başkent Kulisi'nde, siyaset gündeminde yaşananlar ele alınırken Türkiye’nin iç ve dış meseleleri Mehmet Acet'in moderatörlüğünde masaya yatırılıyor.  Başkent Kulisi'nin bu haftaki konuğu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Gazze'de başlayan savaş şimdi de Lübnan'a mı sıçrıyor? Irak'la ikili ilişkilerde pozitif iklim nasıl sağlandı? ABD'de Kasım ayında yapılacak seçimler Türk Amerikan ilişkilerini nasıl etkiler? Suriye ile ilişkileri normalleştirme arayışlarının arka planında hangi hedefler var? Yunanistan'la ikili ilişkilerde pozitif iklim korunuyor mu? Türkiye yeni dönemde nasıl bir dış politika vizyonu ile hareket ediyor?" sorularını yanıtlayacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülke gündeminin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi Özel, Çarşamba 20:15'te Kanal 7 ekranlarında…

 

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ