Esha tv
Spor

Dünya devi, Galatasaray'ın istediği yıldıza göz koydu

Tüm Spor - İtalyan devi Juventus ile sözleşmesi sona eren Adrien Rabiot, Galatasaray'ın listesinde ön sıralarda yer alıyordu. İtalyan basının haberine göre oyuncuya Liverpool da talip oldu.

Dünya devi, Galatasaray'ın istediği yıldıza göz koydu
12-07-2024 10:23

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus ile sözleşmesini tamamlayan Adrien Rabiot'nun ismi  Galatasaray ile anılırken Çizme basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. 

DAZN Italia'da yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Fransız yıldızı kadrosuna katmak için kollarını sıvadı. 

Joel Matip ve Thiago Alcantara gibi opsiyon isimlerini kaybetmesinin İngiliz ekibinde bu transfer için ekstra istek uyandırdığı belirtilen haberde, Galatasaray'ın da oyuncunun bonservis yükü olmadığı için transferde fazlasıyla istekli olduğu ve sarı kırmızılıların geri adım atmaya niyetinin olmadığı aktarıldı. 



PİYASA DEĞERİ 35 MİLYON EURO

2019/20 sezonunun başında Paris Saint-Germain'den ayrılarak Juventus'a imzayı atan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Torino ekibinin forması ile toplamda çıktığı 212 karşılaşmada 22 gol ve 15 asistlik performans sergilemişti. Piyasa değeri 35 milyon euro olan Rabiot, EURO 2024'te Fransa Milli Takımı'nın kadrosunda da yer aldı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ